Bebeğiniz size muhtaç ve annesi olarak herkesten, her şeyden koruyacak olan sizsiniz. Bir daha böyle bir şeye sakın izin vermeyin. Ananız, babanız dahi olsa kimsenin böyle bir şey yapmasına izin vermeyin.
Ben bir aylık bebeği kucağıma dahi almam, öpmem bile bişi olur die korkumdan. Asla cesaret edemem, kadın ayran sürmüş bu nasıl bir kendine güven. Sizinde izin vermeniz garip.
Ondan değildir bence ama yinede çocuk acili olan bir hastaneye başvurun içiniz rahat etsin.
Bebegim 26 haftalik dogdu. Duzeltilmis yaşi 1 aylik şu anda. Halam dun aksam kizimin agzina sadece tadini alsin diye ayranin kopugunu surdu. Sabaha kadar uyumadim korkumdan. Simdi mama verdim ama 2 kez kustu. Korkuyorum. Bisey olur mu ? Sadece kopugunden surdu k eş ke izin vermeseysim
Birşey olmaz merak etmeyin. En faLa hazmetmekte zorlanıp kusar ki hazmetmesini gerektirecek kadar da vermemişsiniz.
Daha bir sürü koca karıyla uğraşacaksiniz böyle. Sert bir şekilde uyarın. Sizden başkası birşey vermesin.
Bebegim 26 haftalik dogdu. Duzeltilmis yaşi 1 aylik şu anda. Halam dun aksam kizimin agzina sadece tadini alsin diye ayranin kopugunu surdu. Sabaha kadar uyumadim korkumdan. Simdi mama verdim ama 2 kez kustu. Korkuyorum. Bisey olur mu ? Sadece kopugunden surdu k eş ke izin vermeseysim
Ya kardeşim korkma hiç bir şey olmaz o dönemde bebekler ya gazdan yada aldığı mama yada anne sütü fazla olanı kusuyorlar ilk çocuk herhalde korkmayın ama el besin yatırmak için erken ama o kadarcık ağza demeyle olmamıştır korkma lütfen
Bişey olmaz . Benim kızım 3 yaşındayken 18 günlük kardeşine danino yoğur vermişti ağzına son anda gördük. bişey olmaz merak etme. Yalnız kusması nasıl üst üstemi ağız dolusu fışkırır tarzda ise doktora götürmenizi tavsiye ederim. Ortalıkta hastalık çok miğde bagirsak enfeksiyonu olabilir ishalde varsa. Lütfen bebeğinizi emanet ettiğiniz kişilere 6 aydan önce anne sütü yada mama dışında bişey vermediginizi tembihleyin.
Ne alaka yaa bu ne saçma birşey izin vermenizde ayrı bir saçmalık ya o çocuk onun tadını alsa ne almasa ne zaten bir ömür yiyip içecekler zaten şu etrafımızdakiler 6 ay bir rahat biraksin ya muhtemelen birşey olmaz ama birdaha böyle birşey denemeyin bide bebeğiniz daha hassastır kuzucuk