• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDİM EDİN KORKUYORUM

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
718
232
23
28
Bebegim 26 haftalik dogdu. Duzeltilmis yaşi 1 aylik şu anda. Halam dun aksam kizimin agzina sadece tadini alsin diye ayranin kopugunu surdu. Sabaha kadar uyumadim korkumdan. Simdi mama verdim ama 2 kez kustu. Korkuyorum. Bisey olur mu ? Sadece kopugunden surdu ☹️ k eş ke izin vermeseysim

Ne münasebet ya bu ne had bilmezlik görüştürmeyin çocukla bu kadın tehlikeli

Şuursuz insanlardan bebeginizi koruyun.

Bebegim 26 haftalik dogdu. Duzeltilmis yaşi 1 aylik şu anda. Halam dun aksam kizimin agzina sadece tadini alsin diye ayranin kopugunu surdu. Sabaha kadar uyumadim korkumdan. Simdi mama verdim ama 2 kez kustu. Korkuyorum. Bisey olur mu ? Sadece kopugunden surdu ☹️ k eş ke izin vermeseysim
Ayranın tadını alması gereken zamana daha çok var.
Büyüklerin klasik saçmalıkları bir daha izin vermeyin
Kusma sebebi gazı olabilir.gazını çıkartmayı unutmayın

Ayranın tadını alması gereken zamana daha çok var.
Büyüklerin klasik saçmalıkları bir daha izin vermeyin
Kusma sebebi gazı olabilir.gazını çıkartmayı unutmayın
Cok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurdu ☹️ ne olur onu da bilmiyorum gerci ya

Cok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurdu ☹️ ne olur onu da bilmiyorum gerci ya
Onların döneminde kulaktan dolma bilgilerle çok,bir çoğuda yanlıştı ama şimdi herşey biliniyor.
Bebekler için anne sütü ,mama yeterli.
6 ay sabretsin sonra ek gıdaya geçince herşeyin tadını öğrenmeye başlar

Bu ne hadsizlik ya çok biliyorlarsa bir tane daha yapsınlar o zaman böyle büyütsünler. Uzak tutun yavruyu böyle insanlardan

Bisey olmaz dimi? Cok korkuyorum su an hal
Yani ben aşırı pimpirikli biriyim senin gibi olurdum şu an doktorda değilim ki olur olmaz diyeyim birşey olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum ki zaten prematüre doğmuş bebek çocuğunuza lütfen sahip çıkın biraz sert olun . Sorunlu insanlarla gorusturmeyin . Zaten vücudu hassas onun şu an . Tam hastalık ayları nasil cesaret bulup ağzına sürebiliyor

Prematüre çocuğa bu yapılmaz ya neden neden
Bir daha asla kucağına bile vermeyin
Çok mu lazım inek sütü
Anne sütü lazım o çocuğa başka hayvana ihtiyacı yok

Merhaba,düzeltilmiş 1 aylık demişsiniz 4,5 aylık falan sanırım doğuma göre o yüzden birşey olacağını sanmıyorum. Ek gıdaya geçiş doğuma göre mi olacak dr birşey demiş miydi?

Ayran yüzünden olduğunu sanmıyorum. Normalde de kusar bebekler. Gazi vardır, çok sallanmistir, mama fazla gelmiştir olabilir yani. Doktor ek gıdaya ne zaman geçilecek diyor?

Cevrenizde kac kisi 26 haftalik dogum yapmis ki? Siz izin vermemeliydiniz en basta. Bir daha asla izin vermeyin.

Back