Yardım edin kizlar

Tuba Aktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
45
7
1
24
Merhaba kızlar bir sorum olacak adetimin üzerinde 8 gün geçti ve ben iki tane idrar testi aldım ikisinde de çizgi çıktı ve bugün ise sol tarafım adet sancısı var ve ayağım agiriyor haylada göğüs ağrısı var bnde kahverengi leke geldi durdu böyle yasayam varmı lütfen yardım edin ben pazartesi günü randevu aldım hastaneye gidice

Gebeliğimde kahverengi akıntı hariç tüm belirtilerim sizinle aynıydı hayırlı olsun inşallah

İki testte pozitifse hamilesinizdir zaten.

Ama şuan kahverengi leke geliyor bide adet sancilarim var bunun neden olduğunu bilmiyorum pazartesi günü hastaneye gidicem
Kahverengi leke hiç yaşamadım ama birebir adet sancıları yaşadım siz bi doktora görünün kanama olayını ben yaşamadım

Ama şuan kahverengi leke geliyor bide adet sancilarim var bunun neden olduğunu bilmiyorum pazartesi günü hastaneye gidicem
Yerleşme yada kimyasal olabilir beta takibi olmadığı için bişey demek doğru olmaz. Doktorunuz söyler en doğrusunu.

Hayırlı olsun canım testin fotoğrafını atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…