- 3 Aralık 2024
- 45
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi Tuba Aktas
-
Gebeliğimde kahverengi akıntı hariç tüm belirtilerim sizinle aynıydı hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar bir sorum olacak adetimin üzerinde 8 gün geçti ve ben iki tane idrar testi aldım ikisinde de çizgi çıktı ve bugün ise sol tarafım adet sancısı var ve ayağım agiriyor haylada göğüs ağrısı var bnde kahverengi leke geldi durdu böyle yasayam varmı lütfen yardım edin ben pazartesi günü randevu aldım hastaneye gidice
İnşallah bu belirtilere rağmen gebe misinizGebeliğimde kahverengi akıntı hariç tüm belirtilerim sizinle aynıydı hayırlı olsun inşallah
Gebeydim 2 hafta önce bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama belirtilerim sizinkilerle neredeyse aynıydıİnşallah bu belirtilere rağmen gebe misiniz
İki testte pozitifse hamilesinizdir zaten.Merhaba kızlar bir sorum olacak adetimin üzerinde 8 gün geçti ve ben iki tane idrar testi aldım ikisinde de çizgi çıktı ve bugün ise sol tarafım adet sancısı var ve ayağım agiriyor haylada göğüs ağrısı var bnde kahverengi leke geldi durdu böyle yasayam varmı lütfen yardım edin ben pazartesi günü randevu aldım hastaneye gidice
Herşeyin hayırlısı olsunGebeydim 2 hafta önce bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama belirtilerim sizinkilerle neredeyse aynıydı
Ama şuan kahverengi leke geliyor bide adet sancilarim var bunun neden olduğunu bilmiyorum pazartesi günü hastaneye gidicemİki testte pozitifse hamilesinizdir zaten.
Kahverengi leke hiç yaşamadım ama birebir adet sancıları yaşadım siz bi doktora görünün kanama olayını ben yaşamadımAma şuan kahverengi leke geliyor bide adet sancilarim var bunun neden olduğunu bilmiyorum pazartesi günü hastaneye gidicem
Yerleşme yada kimyasal olabilir beta takibi olmadığı için bişey demek doğru olmaz. Doktorunuz söyler en doğrusunu.Ama şuan kahverengi leke geliyor bide adet sancilarim var bunun neden olduğunu bilmiyorum pazartesi günü hastaneye gidicem
Hayırlı olsun canım testin fotoğrafını atar mısınMerhaba kızlar bir sorum olacak adetimin üzerinde 8 gün geçti ve ben iki tane idrar testi aldım ikisinde de çizgi çıktı ve bugün ise sol tarafım adet sancısı var ve ayağım agiriyor haylada göğüs ağrısı var bnde kahverengi leke geldi durdu böyle yasayam varmı lütfen yardım edin ben pazartesi günü randevu aldım hastaneye gidice
Tmm atarimHayırlı olsun canım testin fotoğrafını atar mısın
Yorumlara bak attımHayırlı olsun canım testin fotoğrafını atar mısın
Burada tam beta hcg 500 lerde gibi duruyor heee
Şuan sancılarım var bide lekelenmeler oluyor korkuyorumBurada tam beta hcg 500 lerde gibi duruyor heeehayırlı olsun bu arada
Benimde oldu canım başta korkma yerleşme kanaması büyük ihtimalleŞuan sancılarım var bide lekelenmeler oluyor korkuyorum
Yerleşme kanaması olsunda başka birşey olmasınBenimde oldu canım başta korkma yerleşme kanaması büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?