• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Yardım edin kızlar! Naptınn sen Kuaförrr?

daha dün kuaföre gidip saçlarımı biraz kısaltmak istedim...
zaten çok uzun değildi..yapaması gereken modeli anllattım..çok daha farklı bişey çıktı ortaya.. şekil değil ama kısalığı çokk kötü arkası jöleleyip kaldıracak kadar kısa ve ben hiççç sevmedim..yüzüme hiç gitmedi..bir an önce uzasın istiyorummm.yardım edin lütfenn :( Allahım okulda açılıyo napcam bennn??? bi daha kuaföre gitmiycem..kadına bişeyde diyemedim çok kızgındı kesitiği kadar kesiti valla..alsanaalsanasmile
Önerilerinizi bekliyorum..
Şimdiden tşk. ederim
;)

okul açılmadan peruk al derim ben çok gerçekçii peruklar var

ayrıca bazı kuafrler gerçkten üstüne düşmüo kafasına göre kesio bide karşılarında kararsız gibi durursan hepten salla baş iş yapıyolar o yüzden ben gidince kesin ve net söylüyorum eğer düzgün yapamıycaksanız şimdiden belirtin diyorum öyle bi kesiyolarki :)

aynı olay bndede oldu salak karı 1cm kes dedim 5 cm kesti uyuz oldum şimdi sinemaki yapıyorum saçlarıma ayrıca bnde okula gidiyorum ve bazı arkdşlarımın yorumu bnmde psikolojimi bozuo bağlasam küçücük kalıyo açsam bi dert açmasam bi dert artk tek istediğim sçlarımın hızla uzaması

ben de kuaför kurbanıyım malesef. sinameki kürünü uygulamak istiyorum ama saçımda röfle var röflenin rengini bozar mı acaba? bazı arkadaşlar boyayı akıttığını söylemiş?

resimdeki uzunlukta mi ? Neyle uzattin ??

ya öğrenci olduğum için pek ilgilenemedim saçlarla.. sınav,stress,okul vs. derken bi baktım uzamışlarrr... :)
şimdi resimdeki gibiler.. kısacıkdı hiç yokru hele enseeee .. bildiğin açıktı yanlar daha uzundu enseye göre Allahtan .. ama zaten bu kadar uzaması normal çünkü konuyuu yaklaşık 1 yıl önce açmıştım..hatta bu sene içinde uçlarından aldırdım da ;)

ya öğrenci olduğum için pek ilgilenemedim saçlarla.. sınav,stress,okul vs. derken bi baktım uzamışlarrr... :)
şimdi resimdeki gibiler.. kısacıkdı hiç yokru hele enseeee .. bildiğin açıktı yanlar daha uzundu enseye göre Allahtan .. ama zaten bu kadar uzaması normal çünkü konuyuu yaklaşık 1 yıl önce açmıştım..hatta bu sene içinde uçlarından aldırdım da ;)

ins. dahada cok uzarlar cnm.. evet gordum, gecen sene eylul de acmissin konuyu.. yaklasik 1 yilda bu kadar uzamasi normal evet. ama yavasta uzamamis iyi masallah :nazar: benim sacimin uzunluguda bu kadar felan iste..

Back