• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Yardım edin kızlar! Naptınn sen Kuaförrr?

Doli

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
579
589
303
Antalya
daha dün kuaföre gidip saçlarımı biraz kısaltmak istedim...
zaten çok uzun değildi..yapaması gereken modeli anllattım..çok daha farklı bişey çıktı ortaya.. şekil değil ama kısalığı çokk kötü arkası jöleleyip kaldıracak kadar kısa ve ben hiççç sevmedim..yüzüme hiç gitmedi..bir an önce uzasın istiyorummm.yardım edin lütfenn :( Allahım okulda açılıyo napcam bennn??? bi daha kuaföre gitmiycem..kadına bişeyde diyemedim çok kızgındı kesitiği kadar kesiti valla..alsanaalsanasmile
Önerilerinizi bekliyorum..
Şimdiden tşk. ederim
;)

aynı şey benimde başıma gelmişti. kırık al dedim ve en az 7 cmlik saç kesmişti.. bunları mahkemeye verceksin bakalım daha böylee yapabiliyorlarmı. ne saç boyamayı ne kesmeyi nede şekil vermeyi bilmiyorlar.. kuaförede çalışan çıraklar bile yapara onların yaptığı şeylerii.. buda bana ders olduğu gibi sanada ders olmuştr.. kuaför dükkanı görünce kaçıcaksın bşka alternatif yok !

geçmiş olsun canım benimde başıma geldi. . .saçını uzatıcak bakımlara bi bak istersen

bu kuaförlerin hepsimi aynı acaba ya uçlarından dersin omzuna kadar keserler
ben 3 defa bu yüzden güzelim saçlarımdan oldum 2 yıldır gtmiyorum kuaföre bakımımıda kesimnide kendim yapıyorum
sinemakili kür çok işe yarıyor sarımsaklı şampuandadnda kullananlr memnun ama bnde dökülme yaptı bıraktım ben
zeytinyağı badem yağı hint yağı gbi şeylerlede desteklersin inşallah çabuk uzar

Aynı şeyi bende yaşadım bnde bir daha kuaföre uğramıcam.
Ben sinameki kullanıyorum cnm deneyebilirsin istersen

gerçekten faydası olucak mı ki ???
yaa oğlan çocuğu gibi oldumm...enseemi Allahtan asker traşı yapmamış biraz bırakmış saçç..
şimdi okuyum bi önerilenleri.
bi de ya zarar fln verirlerse .. dökülürse falan yani... 16 yaşındayım sonuçtaa..anneeeeeee
mafoldumben

benim saçlarımı kuaför dğl kendim mahvetmştm :(
saç uzatma yöntemleri adlı foruma git canım ben ordan öğrendklerimi uyguladım baya işe yarıyor

sarımsaklı şampuan bnde dökülme yapmıştı
sinemaki saçta boya varsa onu akıtıyo zararı yok aksine bakımlı yumuşacık oluyo saç bn çok seviyorum ema 4 saat bekletmek biraz kafa ağrırı yapıyo
zeytinyağı zaten yağlı saçın olmadığı sürece herkeze çok faydalı hiç olumsuz bişy duymadım

canım sinemakili lkürden bi başla derim hafta 3 kere uygula derim yapabiliyosan saç diplerine sarımsak sür örneğin sinemakili kürü saçına uyguladıktan sonra diplerinede sarımsak sürüp bekleyebilrisin

yada sinemakili kürü haftada 3 kere uygula haftada 1 de yağla saçlarını iyi badem yılan susam buğday hint yağlarıyla karışım elde edip yapla derim onlarda uzamasında çok işe yarıyor bence

üzüle canım ya benimde aynı şey geldi basıma belime kadar olan saçlarım omuzlarıma çıkıvermşti çok kötü bişey oldgunu biliyorum ama sağlıklı ve bakımlı sac uzatmanın keyfini çıkar psikoljikmen yıpratma kendini psikolojide çok önemli saçlarının uzadığını düşün hep gerçekten buda bi terapi a.s.

Benim de saçlarım su an yıpranmış bi halde cok diil aslında ama
Kırıklar var az biraz cok korkuyorum kestiremiyorum :/
Allah bizi kuaför gazabından korusun amin.

yaa aslinda kuafor tanidiginiz biri olacak vede keserken burnundan getirceksiniz malesef ve sureklide kontrol ediceksiniz. benim saçlarim uzun ve de uzunlugu belli olsun diye hiç kat kestirmek istemem sadece uçlarindan 1-2 cm aldiririm ve de bana çok sinir olurlar. Ama ben direk hayir istemiyorum yaaa derim sesim biraz yuksek anca olur normalde çok kibar bir insanimdir ve çirkeflik hiç yapmam ama kuaforlere gerekiyor yoksa kendileri ne istiyosa onu yapiyor :S ve canim bakimin hiç bir zarari yoktur nasil bir bakim uygularsan uygula ama duzenli bak saçlarina kisa surede karsiligini alirsin =)

yaa aslinda kuafor tanidiginiz biri olacak vede keserken burnundan getirceksiniz malesef ve sureklide kontrol ediceksiniz. benim saçlarim uzun ve de uzunlugu belli olsun diye hiç kat kestirmek istemem sadece uçlarindan 1-2 cm aldiririm ve de bana çok sinir olurlar. Ama ben direk hayir istemiyorum yaaa derim sesim biraz yuksek anca olur normalde çok kibar bir insanimdir ve çirkeflik hiç yapmam ama kuaforlere gerekiyor yoksa kendileri ne istiyosa onu yapiyor :S ve canim bakimin hiç bir zarari yoktur nasil bir bakim uygularsan uygula ama duzenli bak saçlarina kisa surede karsiligini alirsin =)

bencede kibarda olsan yüksek sesle o kdr kesilmesini istemediğini söyleynce kesemezler :D bide kuaförlerde şu var kestikçe kesesi gelior.. onlarnki artk alışkanlık olmş tutku haline gelmş.. kesmeyi çok seviyorlar

bi tabir varya kestikçe zevke geliyolar diye :1:
sanırım haklısınız kızlar
çirkef olmak gerekiyo bunlara :delphin:

bendee bı 20 dk anlatmısttım nasıl kesecegınıı alt tarafıı uzun sacımaa kat werıcektıı boyuna ellmedenn sankı ben bunları dememısım gıbıı gıttı omzumda kestı sacı neymıss uzayınncaa ole olacakmıss kuaforuu basınaa yıktım 5 kurus wermedımm cıktım gıttımm ben kesseem daha ıyı keserdım yanıı anlamıolarr mıı sac kesmeyı mı bılmıolarr bendee bılemıorum yanııı

ah bu kuaförler hep aynı ya badem yağı kuvvetlendiriyor kıl köklerini canım hem dökülmez hem uzar

Back