• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı yardım edin kızlar hangisi daha güzel

kesinlikle 5 numara herkezin dediği gibi çok değişik ve çok şık,alışılmışın dışında bi model eger gelinliğindede dantel varsa hiç düşünme bence.SÜPERRRR :)

Allah gelinliğini bir kere giymeni nasip etsin inşallah:16: ve 5. yi harika buldum ben hayatının en mutlu günü, günlük bi ayakkabı seçme bence

görsel olarak 5 güzel tabii ki ama bir daha giyemeyebilirsiniz...daha kullanışlı bir şey için 3 no derim, kotun altına herşeye olur. Ben 3 no nun sedefini aldım mesela daha sonrada giymek isterim çünkü, sonuçta gelinliğin altında kimse görmeyecek kısa gelinlik giymiyorsanız.

5 numara çok güzelmiş:) Ben olsam 5'i alırdım kesinlikle :) hayırlı olsun canım ? ne zaman düğün ?

1 ve 3 benim zevkim :)) gelinlik zaten abartıysa ayakkabıda biraz sadelik olmalı bence

1 4 ve 5 in markasını veya merde satıldığını ogrenebilirmiyim :)))

4.dantelli gibime geldi o yüzden 4. bence ama tabikide gelinliginin nasil olduguna bagli dicem ama bunlari secip koyduguna göre uyum olarak hepsi uyyor :D cok sacma konustum farkindayim :) bence 4. yani ^_^

Back