Gelinlik Ayakkabısı yardım edin kızlar hangisi daha güzel

canım bence gelinliğine göre karar vermelisin eğer taşlı bir model giyeceksen 1. resimdekiler uygun gibi diye düşündüm ama dantelli sade bir gelinlik giyeceksen 5. fotoğraftaki ayakkabılar daha uygun gibi geldi sanırım ben olsam 5. resimdekini seçerdim

eğer gelinliğin sade ise tabi ki 5 numara. ama ayakkabılarını görmeleri lazım ve saçını da çok güzel yaptırman lazım. çünkü dikkatler aşağıya kaymasın.

ama eğer kabarık bir model gelinliğin varsa, ayakkabı görünmeyecekse, 3 numara sade olan güzel. topuğu da iyi, gelinliği kaldırır, seni de daha ince gösterir

benim düşüncem tek askılı drapeli çok kabarık olmayan sade bi model bu arada boyum 1.65-1.67 filan kilomda 50

hepsi güzel canımm ama önemli olan hangisinin daha rahat olduğu
çok görünmüyo o yüzden öncelik rahatlık olsun
bide çok süslü olmasına gerek yok o yüzden 5.yi eliyoruz
günlük hayatta da giyebileceğin sadelikte olsun ki dolapta köşeye sıkışıp kalmasın
ilk 4ü güzel
özellikle 3 ve 4 dediğim gibi düşünüyosan çok uygun

1 ve 5 harika ama bence 1 çok şık duruyor gündelikte giyecem diye düşünme bence sonuçta sen gelinliği bir kez giyeceksin ayakkabında özel olmalı canım

Son düzenleme:
ilk ve sonuncusu güzel ama sanırım sonuncusu daha rahattır, ilki çok yüksek çünkü adımlarını orantısız atma riskin yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…