Yardım edin kızlar. 7. Sonunda oluşan gebelik dış gebelik mi?

bitanesiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
112
53
30
Merhaba arkadaşlar. Hikayemi az çok çoğunuz şahit olmustur. 7 yılın sonunda geçen aylarda kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ay da Reglime 5 gün kala 17.6 HCG değeri ile hamile olduğumu öğrendim.
1. Test HCG 17
2 gün sonra 84
2 gun sonra 222
2 gun sonra 697
2 gün sonra yani bugün 1777
Bugün doktora gittim ultrasyonda bişi görmedi. vajinal ultrason bakalım dedi. Ultrason görüntüsü bu şekilde çıktı. Dış gebelik olabilir dedi. Bugün HCG baktiralim dedi 1777 olmuş. Salı günü bir daha bakalım dedi. Son Reglime göre 4+3 haftalık.Ağrım yok kanamam yok baş dönmem mide bulantısı hiçbirsey yok. Çok üzgünüm üstteki ultrasyon sol tüp görüntüsü. Alttaki de rahim görüntüsü. Doktor üstteki sol tüpte olan için dış gebelik te olabilir kist olabilir ama yüksek ihtimal dış gebelik dedi. 🥺🥺🥺🥺

Eklentiler

• IMG_20241025_204823.jpg
    IMG_20241025_204823.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba arkadaşlar. Hikayemi az çok çoğunuz şahit olmustur. 7 yılın sonunda geçen aylarda kimyasal gebelik gecirmistim. Bu ay da Reglime 5 gün kala 17.6 HCG değeri ile hamile olduğumu öğrendim.
1. Test HCG 17
2 gün sonra 84
2 gun sonra 222
2 gun sonra 697
Bugün doktora gittim ultrasyonda bişi görmedi. vajinal ultrason bakalım dedi. Ultrason görüntüsü bu şekilde çıktı. Dış gebelik olabilir dedi. Bugün HCG baktiralim dedi 1777 olmuş. Salı günü bir daha bakalım dedi. Son Reglime göre 4+3 haftalık.Ağrım yok kanamam yok baş dönmem mide bulantısı hiçbirsey yok. Çok üzgünüm üstteki ultrasyon sol tüp görüntüsü. Alttaki de rahim görüntüsü. Doktor üstteki sol tüpte olan için dış gebelik te olabilir kist olabilir ama yüksek ihtimal dış gebelik dedi. 🥺🥺🥺🥺
Kendi yaşadığımdan edindiğim bilgiye göre ayrıntılı ultrason da rahim dışında odak noktası görünürse dış gebelik oluyor sizin rahim de görünen bişey var dış gebelikte rahim de bişey olmaz ayrıca kese için erken değil mi daha 4 haftalık 5 ortası yada sonu gözükür diye biliyorum. Siz başka bi hekime daha gözükün içiniz rahatlasın böyle belirsizlik çok zor

Doktor salı günü bir daha görüşelim bakalım dedi. İki ufak ayrıntı var rahim içinde. Birde sol tüpte böyle bir goruntu var. Doktor emin olmak için erken dedi. Bir daha bakalım 5. Haftanda dedi. Moralim çok bozuldu. 7. Yılın sonunda böyle bir durum gerçekten çok üzüldüm. İnşallah yanilmistir.

Doktor salı günü bir daha görüşelim bakalım dedi. İki ufak ayrıntı var rahim içinde. Birde sol tüpte böyle bir goruntu var. Doktor emin olmak için erken dedi. Bir daha bakalım 5. Haftanda dedi. Moralim çok bozuldu. 7. Yılın sonunda böyle bir durum gerçekten çok üzüldüm. İnşallah yanilmistir.
Canım dua edelim inşallah sağlıklı haberini alırsın. Bilirim o üzüntüyü tam oldu derken içine bi kaygı düşüyor insanın. Ağrın kanaman da yokmuş inşallah dış gebelik değildir kendini çok üzmemeye çalış

1. Test HCG 17
2 gün sonra 84
2 gun sonra 222
2 gun sonra 697
Rahmin icinde kese gormedi mi yani doktor ? Neden yüksek ihtimal dış gebelik dedi?

Kızlar Bugün adet gecikmesinden 6. Gün oldu. HCG değeri iki gün önce 1777 bugün 3624 sizce halen dış gebelik olabilir mi dış gebelikte dgerler düzgün ilerlemez diyor internette

Merhaba canım geçmiş olsun tüp ultrasonunu gördüm.. Bende de sağ tüpte görüldü. Seninkide sanırım dış gebeliğe benziyo çünkü doktorum bana normal şartlarda tüpün ultrasonda görünmemesi gerekir demişti. Bende tüpte direk göründü

Kızlar Bugün adet gecikmesinden 6. Gün oldu. HCG değeri iki gün önce 1777 bugün 3624 sizce halen dış gebelik olabilir mi dış gebelikte dgerler düzgün ilerlemez diyor internette
Değeriniz gayet güzel 3000 binlerden sonra kese görünür genelde endişe etmeyin lütfen doktora gidince keseyi görecektir. Benim doktorum da görememişti. 3277 iken değerim gördü keseyi hatta zorlandı 5 gün sonra bidaha çağırdı 6+2 olmuş olacak ozaman netleşecek herşey

Teşekkür ederim. Doktor net bişi demedi. Kist olabilir dedi. Yarın belli olacak inşaallah dış gebelik değildir. Baya endişeliyim

Değeriniz gayet güzel 3000 binlerden sonra kese görünür genelde endişe etmeyin lütfen doktora gidince keseyi görecektir. Benim doktorum da görememişti. 3277 iken değerim gördü keseyi hatta zorlandı 5 gün sonra bidaha çağırdı 6+2 olmuş olacak ozaman netleşecek herşey
İnşallah öyledir. İnşallah yarın görürüz keseyi. Çok endişeliyim çünkü.

1. Test HCG 17
2 gün sonra 84
2 gun sonra 222
2 gun sonra 697
Canım benim çokk geçmiş olsun bende geçen sene dış gebelik geçirdim iki doz iğne ile düştü
Gebelik belirtilerinde tek taraflı kasıkta yanma gerilme çekilme bir dolgunluk hissediyor muydun

1. Test HCG 17
2 gün sonra 84
2 gun sonra 222
2 gun sonra 697
Ben de neredeyse benzer durumdayım şuan soldaki gibi görüntüm vardı doktorun bunun için ne dedi kistmiymiş beta kaçta bebeğini gördün ? 1777 görünmedikten kaç gün sonra yani benim henüz değerlerim o seviyede değil merak ediyorum umut oldu bana ☺️ sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

X