Yardım edin, kaynanama gitmek istemiyorum :(

çok saçma benim eşimde dindar evine bağlıdır bizim çocuğumuz bile yoktu ozaman beni evde yanlız bırakıp gitti şehir dışına babasının ameliyatı içinkaynanaya git onlara bir hafta tahammül et sonra yeğenlere çocuk bakıcılığı yap hem oyaşta çocuklar yaramaz olur kendi çocuğu var zaten saçma sapan şeyler apartmanda tekde kalmıyo komşularda varmış bence otur çocuğunla evde taviz verme oda ister gitsin ister kalsın

vallahi çok haklısın ben öyle hastalık vs gibi şeylere yollarım eşimi ama yok bir hafta iki hafta yardım edecekmiş falan ya yalan söylüyosa doğru bile söylemiş olsa iki üç kuruş için gitmesin ne olur yani

o bodruma sen köye tütüne
bana baksana sen karşında salak mı var seninde iki çocu başıma dikip onlara katlanmama neden olucaksın birde bunun adı yoldaşlık olacak oylemi dersin.....
arkadaşım bak yukarda biri yazmış sende bodruma git madem oyle neyin inadın yapıosun kafana yazık
hem ne zorun var senin elin çocuklarının yaramazlığını yedisi içtisi kalktısı yattısı temizliği dertelini çekeceksin akran mısınız siz nedemekmiş koruma?
biraz ağız başlı , duruma daha otoriter el koyar sekilde yaklaşın şöyle durumlara hemen toz duman olmayın istemiyorsan gitme yada onla bodruma git bakalım o bu çözümden hoşlancak mı ?

acil servis aklimdan gecenleri yazmissin..size soylememesinin sebebi zaten kabul etmeyeceginizi bilmesi..en son soyleyecek ki kabul etme durumunda birakacak..cok kurnaz..
valla kusura bakmasin..o tatil yoresinde sende koyde yardim,ustune de cocuk bakiciligi..yok ya!
ben yaninda goturmese de sonradan atlar gider,beni al derim..ben gidemezsem kendi de gidemez.
atip tutuyorum gibi gelmesin..ben biraz deliyim..beni birakacagini da bilsem hakliysam sonuna kadar giderim..simdi eskiye gore daha sakinim..guzellikle yaptiriyorum..
bence sende atla git..hem tatil olur,hemde degisiklik..parayi sorun ederse mutlaka uygun yerler vardir kalmak icin..

Arkadaşlar..
dün baya surat yaptıktan sonra gece konuştuk.. Kızım yatınca anca fırsat bulabldim. Ona mantıklı bi dille anlattım ben çocukların sorumluluklarını alamam diye. Allah göstermesin bişey olsa kime hesap veririm dedim. Hem erkek çocuğu 12 yaşında efline nasıl bakar ki?? Sonra ailesine gitmek istemememin sebebi herşeyime karışıyo olmasıydı. Herşeyim derken mesela bikere kızıma çay yaptı. bende içine şeker koyma dedim. benden gizli yine koydu. Çocukla ilgili herşeye karışıyor. Kızımı benden kıskanıyor. Ondan gitmek istemiyorum. Yoksa 1 hafta çabuk geçer. İnanın köyden geldikten sonra 1 ay uğraşıyorum çocuğun huyunu değiştirmeye. Neyse... Ben evimde yanlız kalabilirim dedim. Olmadı babaannemi çağırırım kütahyadan dedim... O da gelmezse bizde bodruma seninle gideriz dedim...
Bakalım bi izin işi hallolsun da diyo...

bir nebze de olsa rahatladım...

yorumlarınız için çok teşekkür ederim... Yoksa sıkıntıdan patlıyacaktım dün...
Yorumları okuyunca bana bi cesaret geldiki sormayın :))
kadın dayanışması buna denir işte :))

Hadi hayırlısı.
Yine tutturursa köye gideceksin diye, bir dayanışma daha yaparız merak etmekaydirigubbakcemile3

ben seni birilerinin yanına göndermsinden daha çok;
senden ayrı bodruma gitmesine takıldım nedense...

ben seni birilerinin yanına göndermsinden daha çok;
senden ayrı bodruma gitmesine takıldım nedense...

O nu takacak lüksüm yok cnm... Eşime güvenim sonsuz ama borç evde oturmakla kapanmıyo... Çalışıp para kazanması lazım... Arkadaşı iş verecek bodrumda... kuruşu kuruşuna hesaplamalıyız bu aralar...

iyi hadi halletmene sevindim.
ayrıca şu kadınların evde yalnız kalamama durumuna da sinir oluyorum. 18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum hatta 20 yaşımdan beri yalnız yaşıyorum. çok şükür her işimi yapıyorum tadilat tamirat bile. ne kapıma dayanan oldu ne başıma bir şey geldi ne de korktum bi gece. insanların bunu anlayabilmesi lazım: bir kadın evde yalnız kalabilir! sanki kocan olunca eve hırsız girmeyecek...

Madem borcunuz var ve seni bırakıp bodruma gitmesine takacak lüksün yok o zaman kaynananın sana karışmasına laf etme lüksün de yok kocan bodrumda olduğu sürece sen de kaynanana gidip orada yer içersin... Böylece evde kaldığın sürece yapacağın harcamalar da cebinizde kalır borcunuzun bir kısnını daha kapatırsınız...
Kuruşu kuruşuna hesaplamak böyle olur tatlım...

eğer eşinle birlikte bodruma gidemeyeceksen kayınvalidenin yanında kalman daha mantıklı bence. zaten bütün gün evde olmayacaklar sen evde çocuğunla ilgilenirsin akşam da biraz erken uyutursun hem yemesini içmesini kayınvalidene bırakmazsan sorun olacağını sanmıyorum. benim kayınvalidem de çocuk konusunda çok karışır ve kendi dediklerinin doğru olduğunu savunur ben açıkça söylüyorum bu benim çocuğum ve onu kendi yöntemlerimle büyütmek istriyorum diye ayrıca ne mamasını ne de alt değiştirmesini kayınvalideme yaptırmıyorum "yok anne sen dinlen yeterince yoruluyorsun"ayaklarına onlara sadece sevmeleri için veriyorum. böylece kötü gelin de olmuyorsun.
torunlarını sevmek onların en doğla hakkı bence 1-2 hafta yanlarında kalın da onlar da torunlarını sevsinler

ya eğer canım çok büyük sorun yapar diyorsan eşin git bir hafta bir ömür değilya gelir geçer biraz sıkıntı çekersin ama napacaksın artık eşin öyle istiyo ... eğer gitmeme ihtimalin varsa gitme konuş gitmek istemiyorum de

o bodrumlara gidiyor sen ona güveniyorsunda sen evinde oturuyorsun çocugunla o sana niye güvenmiyor..gitmek istemiyorsdan gitme canım..

canım eğer eşin diretirse huzursuz olacağına git köye 1 hafta nedir ki çabucak geçer zaten
bilmiyorum ama böyle küçük mevzuların ev içinde sorun edilmesinden yana değilim ben
ayrıyeten evde yeme içme işinde olmaz paran cebinde kalır.bu boyutunuda düşün yerimseniben

hangi açıdan bakarsanız bakın eşiniz borçları yüzünden bodruma çalışmaya gitmek zorundaysa
senede bir defacıkta olsa kayınvalidenizi idare ediverin canım ne olacak....

gerçi ben olsam eşimin peşinden bodruma atlar giderdim ama tabiii ben siz değilim sizde ben değilsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…