• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin, kaynanama gitmek istemiyorum :(

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
146
628
40
Eşimin bundan önceki işyerinden 35 gün izin hakkı var. Onu kullanacağını söylüyor. Eğer izine çıkarsa da 250 lira kesinti olacak. O da bodrum da arkadaşının yanında çalışacakmış. Dün kapıya poşetin içinde İzin belgesini koymuş işe giderken unutmamak için. Dedim planın ne? Ne yapmayı düşünüyosun?? İşyerinde konuştuğunu izini alacağını söyledi. Eğer sormasam onu da sölemicek! Neyse. İyi dedim bende. Sonra diyoki sizi de 1 haftalığına köye yollarım. Kaynanamın yanına yollıcakmış. Ya ben kocamla 2 gün dayanamıyorum orda. Şimdi kalkmış bana 1 hafta yanlız kalacaksın diyo. EEE sonra dedim?? 1 hafta sonra bizi alacakmış geçerken yeğenlerini de alacakmış. Neymiş ben evde tek başıma kalamazmışım yeğenleri bana yoldaş olacakmış. Biri 10 biri 12 yaşında 2 erkek çocuktan bana nasıl yoldaş olur? Ben yemek yaparken Efline bakacaklarmış. Hem adım gibi eminim. 1 hafta dedi ya kesin 1 haftayı geçecek. Eşimi çok iyi tanıyorum...
Bende dün kızdım. Bunların hepsini daha yeni mi söylüyosun diye! Neymiş iş yerinde aklına gelmiş. Allam yaaaa...
Kafayı yicem. Ne yapim sizce? Ailem Almanyada. Aynı apartmanda arkadaşımız var. Hem zaten korkmamda yanlız kalmaktan.
Sanırım kocamda güven sorunu var. Çok kıskanıyo. Köyde annesinin evde de yeğenlerinin gözü üzerimde olacak ya....

gitmek istemiyorsan gitme. kayınvaliden gelsin sende kalsın. hiç olmazsa kendi evinde olursun arkadaşın komşun gelir.
ayrıca aranızı bozmak istemem ama güvenmiyor ne demek yaa güvenmiyorsa evlenmeseydi. böyle şeyler söyletmeyin kocanıza.

seni çok iyi anlıyorum aynı şey benim başıma sıksık geliyor.yapacak tek şey ewde kalmak için onu ikna etmendir bence :D öyle yada böyle

bende diyorum güvenmiyosan evlenmeseydin diye. Bana güveni sonsuz muş. Etrafa güvenmiyomuş... Kaynanam gelmez. Tütün dikiyolar :(

o zaman seni de tütüne yardıma gönderecek. madem onlar tarlada sen de evde onlara yemek yaparsın evi derler toplarsın. arada onlara çay yemek falan götürürsün. böylece sürekli onlarla beraber olmazsın. bu da ''hayırlı gelin'' olma yöntemi. karar senin tabi.

Bodrumda arkadaşının yanında ne iş yapacak.Bu kadar gitmek istemiyorsan kayınvalidenlere neden ısrar ediyor...
O zaman sizide götürsün Bodrum a madem aklı kalacak.
Hem birlikte olursunuz hem senin ve çocuğun için Bodruma gitmek daha keyifli olur.Değişiklik olur.
Hem iş hem tatil gibi...

10 yaşında ki çocukların korumak anlamında size ne faydası olacakmış. Zaten kimseye de ihtiyacınız yok, insan kendi kendine bakar.
Sormasanız sizi de haberdar edecek değilmiş hani ya, iyi ki sormuşsunuz.
Kayınvalidenize gitmek istemiyorsanız, bence de ya sizi de götürsün o zaman, ya da evde bıraksın.

Gitmek istemiyorsanız gitmeyeceksiniz o zaman.

Kolunuzdan tutup sürükleye sürükleye götürecek hali yok ya eşinizin.Az da olsa sizin kararlarınıza saygı duyuyorsa daha fazla ısrar etmez hem.

Ayrıca yumurtayı kapıya dayandırmayı çok seviyor olmalı eşiniz,yada emri vaki yapmaktan hazalıyor.

Sizin ne düşündüğünüz pek bir önemi olmamalı onun için ki yeni söylüyor böyle planlar yaptığını,onu da siz sorduğunuz için söylüyor yoksa onu da söylemeyecek demek ki :delphin:

Madem öyle işte böyle diyin ve gitmeyin siz de.Diğer çocuklara gelince onları da istemediğinizi,korkmadığınızı kendi kendinize yeteceğinizi söyleyin.

Çok sinir bir durum, bende bu hafta sonu gidicem 1 gün kalıcam şimdididen kara kara düşünyorum gerililyorum. Bence 2-3 gün dur gel. uzak bir yerdemi yaşıyorlar.
Yiyenlerini istemiyorum de. onlar ocuk eflinin dilinden ne anlarla bana ekstra sıkıntı olur yapamam de. ben kalırım korkmam de.
Kaynananlar uzakta ise dediği gibi 1 hafta kal ve gelirken yalnız gelin bence.
Ben denin dediğini yapıyorum annenlere gidicem ama sende benim dediğimi yap ve gelirken yalnız beni getir de.

vallaha ben daha cok eşinin keyfınce hareket etmesıne kızdım..
herşeyi senın adınada karar vermış bır guzel...
ben olsam bırakta evde kalıp kalmayacagımada ben karar vereyım derdım..
en azından sende eşin gıbı plan yapıp bende falanca yere gıdıyorum demıyorsun..
eger başkalarına guvenmıyorsa senıde gotursun..
o kadar senı duşunuyorsa..

az önce sen bana güvenmiyosun dedim esti gürledi... neymiş daha belli değilmiş... tamam gitmezmiş... çocukları sana yardım olsun diye söylemiştim hasta olursun kaza olur allah göstermesin diyo. Bende onlar beni doktora mı götürecek yada hastalansam efline mi bakacak dedim! eflini aldı parka gitti...

Kimse beni yanlış anlamasın ama resti çek, zorla götüremez gitme gibi şeyler öyle kolay söylenemiyor malesef, söyleyendde sonuçlarına hazırlıklı olacak. Orta yolu bulmak en güzeli.

gitmek istemiyosanız gitmeyin bide çocuklarmı size göz kulak olacakmış işiniz yoksa bide onlarla uğraşın.insan evinde neden tek kalamazmış ki.

az önce sen bana güvenmiyosun dedim esti gürledi... neymiş daha belli değilmiş... tamam gitmezmiş... çocukları sana yardım olsun diye söylemiştim hasta olursun kaza olur allah göstermesin diyo. Bende onlar beni doktora mı götürecek yada hastalansam efline mi bakacak dedim! eflini aldı parka gitti...

Bu güven meselesi değil ki ama dediği gibi gözü arkada kalmıycak bir nevi psikolojik rahatlıyacak.
Bende eşime söylemeden gezmeye giderim telefon eder bazen bulamaz çok kızar, ben sana gitme demedim hiç ama haber ver, aklımdan binbirtürlü şey geçiyor diyor, bence haklı, biz kadınlar onlara göre allahın emanetçileriyiz, yalnız kaldığımız zamanlarda endişe duyuyorlar. Gerilmişsin belli, bu gerginlikte konuşmaya yansımış, eşin haklı demiyorum ama çok hatalı kötü bişey yapmış gibi de yargılayamayız, sadece sana sormadan plan yapması sinir bozucu, güzel bir şekilde konuşup orta yolu bulabileceğinize inanıyorum.

Zorla götüremez ki eşiniz arkadaşım..

Güzel bir dille konuşmaya ikna etmeye çalışın.

senin adına nasıl plan yapıp karar verebilir böyle hayret bişey ya .........bide kaynanana yollucak valla diret biraz zorla yollucak değil ya .....kesinlikle güveni yok canım haklısın ama bu kadarı fazla çok güvenmiyosa boşasın ben 3 ay tek başıma kaldığımı bilir eşimin işi yüzünden olurmu bu ya...ne malum bodruma tatile gitmediği ?sinir bu erkekler gerçekten

gitmek istemiyorsan gitme zorlamı onla gitsen tamam ama yanlız gidecekmişsin ne olacak evde kalsan
götürme imkanı varsa senide götürsün sanada değişiklik olur

Back