- 1 Haziran 2009
- 744
- 146
- 628
- 40
- Konu Sahibi Chitlenbik
Eşimin bundan önceki işyerinden 35 gün izin hakkı var. Onu kullanacağını söylüyor. Eğer izine çıkarsa da 250 lira kesinti olacak. O da bodrum da arkadaşının yanında çalışacakmış. Dün kapıya poşetin içinde İzin belgesini koymuş işe giderken unutmamak için. Dedim planın ne? Ne yapmayı düşünüyosun?? İşyerinde konuştuğunu izini alacağını söyledi. Eğer sormasam onu da sölemicek! Neyse. İyi dedim bende. Sonra diyoki sizi de 1 haftalığına köye yollarım. Kaynanamın yanına yollıcakmış. Ya ben kocamla 2 gün dayanamıyorum orda. Şimdi kalkmış bana 1 hafta yanlız kalacaksın diyo. EEE sonra dedim?? 1 hafta sonra bizi alacakmış geçerken yeğenlerini de alacakmış. Neymiş ben evde tek başıma kalamazmışım yeğenleri bana yoldaş olacakmış. Biri 10 biri 12 yaşında 2 erkek çocuktan bana nasıl yoldaş olur? Ben yemek yaparken Efline bakacaklarmış. Hem adım gibi eminim. 1 hafta dedi ya kesin 1 haftayı geçecek. Eşimi çok iyi tanıyorum...
Bende dün kızdım. Bunların hepsini daha yeni mi söylüyosun diye! Neymiş iş yerinde aklına gelmiş. Allam yaaaa...
Kafayı yicem. Ne yapim sizce? Ailem Almanyada. Aynı apartmanda arkadaşımız var. Hem zaten korkmamda yanlız kalmaktan.
Sanırım kocamda güven sorunu var. Çok kıskanıyo. Köyde annesinin evde de yeğenlerinin gözü üzerimde olacak ya....
Bende dün kızdım. Bunların hepsini daha yeni mi söylüyosun diye! Neymiş iş yerinde aklına gelmiş. Allam yaaaa...
Kafayı yicem. Ne yapim sizce? Ailem Almanyada. Aynı apartmanda arkadaşımız var. Hem zaten korkmamda yanlız kalmaktan.
Sanırım kocamda güven sorunu var. Çok kıskanıyo. Köyde annesinin evde de yeğenlerinin gözü üzerimde olacak ya....