- 16 Haziran 2011
- 15.235
- 65.101
- 798
İnanın yaptıklarımızı görseydiniz kesin bitti derdiniz. Aklım almıyor onca temizliğe ve yıkanan eşyalara rağmen gündüz 1 tane yoktu, gece olunca baya çıktılar meydana.
Evet tabiki zıplıyordu kedinin üzerinden düşenlerin aynısıydı. Sadece daha ufaklardı beslenemedikleri için sanırım. Şuan tek temennim eve geçince birdaha kendilerini canlı bulmamak.Onların kedi piresi olduğuna emin misiniz ? Başka bir hayvan olabilir mi ?
2. İlaçlamayı size gelen şirket mı önerdi? Yoksa siz tekrar mı gördünüz de yaptırdınız?Bizim bahçedemizdeki kedinin pireleri eve geçmişti ve evi sarmıştı. İki kez evi ilaçlattık. Ancak bitti. Halıya, koltuğa her yere yumurtluyorlar. İnsana geçmez demelerine inanmayın. Kaç kere kıyafetimizden, yatağımızdan çıktı. Kediyi de ilaçlattık sorun çözüldü. Kedinin beyaz tüyleri arasından görünen siyah pirelerdi. Başka tür pire falan değildi.
Valla kedi piresi beni gayet de ısırarak beslendi. Her yerim yara bere içinde kaldı. Ta ki ilaçlatana kadar.Hayvan piresi insana geçmez. Pireli hayvan baktım da , temizledim de. Evi ilaçlatmanız gerekmez ; konak evcil hayvan evde yokken , piresi de yaşamaz.
Siz bu durumdan bir kere işkillendiğiniz için psikolojik olarak kaşınıyorsunuz.
Evinizi süpürüp silin , havalandırın ; içiniz rahat etmiyorsa bu akşam annenizde kalıp evinize yarın geçin.
Valla kedi piresi beni gayet de ısırarak beslendi. Her yerim yara bere içinde kaldı. Ta ki ilaçlatana kadar.
Konu sahibi, bizim binayı komple sarmıştı. Tek ilaçlatmayla kurtulduk . Merak etmeyin. Bi ay önce de aynı kabusu biz yaşadık ve kurtulduk
Ben daha önce pireyi görmemiştim bile nerdeyse. Hayvan üzerinde görmüştüm ama evde çıplak yerde aklımın ucundan geçmezdi. Evin bodrum katında kapalı kömürlük gibi bi yer var. Orda da kediler varmış. Uzun süredir kapalı olan bi kısmı bizim akıllı ev sahibi açmış. Ordan onların üzerine, sonra ordan gelen geçenlerin paçalarına atlaya atlaya tüm binadaki evlere girmişler. Başta sadece bizde var sandık. Bi baktık herkes pirelenmiş. Çok fena yedi hepimizi. Sonra tümden tek sefer ilaçlattık geçtiBahsettiğiniz hayvan kedi piresi değildir. Binanızın duvarları tüylü hayvan derisi ile mi kaplıydı , nereye tutunarak ilerleyip binayı sardılar ?
Çok sağolun içim rahatladı tekrar ücret öde ilaçlat uzun iş. Tek seferle kurtulurum inşallah ben de. Sizede çok geçmiş olsun. Israrla kedi piresi insana geçmez diyenler yanlış bilgi dağıtıyor,kaç kişi yazdı aynı şeyi.Valla kedi piresi beni gayet de ısırarak beslendi. Her yerim yara bere içinde kaldı. Ta ki ilaçlatana kadar.
Konu sahibi, bizim binayı komple sarmıştı. Tek ilaçlatmayla kurtulduk . Merak etmeyin. Bi ay önce de aynı kabusu biz yaşadık ve kurtulduk
Psikolojik olarak pire görmedim ya artık ölürmüydü çoğalırmıydı riske atamazdım küçük çocuğum var evde.cok kez kedi baktim bu sekilde bi olay ilk kez duyuyorum sizinki psikolojik gibi geldi bana. canli kalanlar en fazla bi iki gun icinde olur zaten. bolca havalandirin o odayi girmeyin bikac gun hallolur.
Çok sağolunÇok sağolun içim rahatladı tekrar ücret öde ilaçlat uzun iş. Tek seferle kurtulurum inşallah ben de. Sizede çok geçmiş olsun. Israrla kedi piresi insana geçmez diyenler yanlış bilgi dağıtıyor,kaç kişi yazdı aynı şeyi.
Psikolojik olarak pire görmedim ya artık ölürmüydü çoğalırmıydı riske atamazdım küçük çocuğum var evde.
Aynı bizÇok sağolun
Evet psikolojik olarak berbat bi durum . Sürekli üzerinde varmış gibi geliyor. Her gün günde iki kere süpüre sile ölmüştük. Eşim iki büklüm elinde telefon flaşıyla pire arıyordusonra bi baktık meğer herkesin evini sarmış.
Bizim komple bina ve ev içleri ilaçlandı. Hatta şunu söyliyim, ilaçlama şirketine pire olduğunu bile söylememişler komşular. Genel ilaçlama için geldik diye pireye özel ilacı getirmemiş firma. Ona rağmen bitti çok şükür. Ve sadece daire başı 40 tl verdik
Bittir o, kafada pire sanmıyorumBaktığınız ilgilendiğiniz haycanlar çok kıymetliler yalnız uygun şekilde yıkayıp temizlemeden eve almayın derim. Bize de bulaştı saçlarımıza traş köpüğü sürüp bekletip yıkadım. Saçımızdan döküldüler resmen. Size de bulaşabilir ancak kedilerdeki normal pire değil bunlar kum piresi toz piresi deniyor. Kedilerde de _nadiren_ olabiliyor. Sadece dikkatli olun diye paylaşıyorum.
Umarım size gelmezBittir o, kafada pire sanmıyorum
Ben daha önce pireyi görmemiştim bile nerdeyse. Hayvan üzerinde görmüştüm ama evde çıplak yerde aklımın ucundan geçmezdi. Evin bodrum katında kapalı kömürlük gibi bi yer var. Orda da kediler varmış. Uzun süredir kapalı olan bi kısmı bizim akıllı ev sahibi açmış. Ordan onların üzerine, sonra ordan gelen geçenlerin paçalarına atlaya atlaya tüm binadaki evlere girmişler. Başta sadece bizde var sandık. Bi baktık herkes pirelenmiş. Çok fena yedi hepimizi. Sonra tümden tek sefer ilaçlattık geçti
Bi kere eşim eve gelirken paçasında 5 6 tane vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?