Cnm ben 33+6 da doğum yaptım ama erken doğum belirtilerim 26. haftamda başladı,seninki gibi kasılmalarım oluyordu,magnezyum kullanıyordum birde erken doğum olmasın diye haftada 1 olduğum bir iğne vardı fakat ona rağmen erken doğum yaptım maalesef...erken doğum sebebimde yine kasılmalarım çoğalmıştı 130 a varan sancım vardı...kanama yada su gelmesi gibi bir durum olmadı yani.....
peki ben dr sertleşmelri söylediğimde sık olmuyorsa sorun yoktur genede dikkat et sık olunca gel dedi magnezyum verdi başkada bişey yapmadı gerekli mi görmedi acaba sancımı filan ölçmedi aman ne bileyim kafam karmakarışık keşke o kadar beklese benim bebişimde onada razıyım işallah bende kucağımz alırım kzıımı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor rabbim yardımcım olsun
Cnm inan magnezyum hiçbir işe yaramıyor,acil doğuma alındığım gün iki tane magnezyum içmiştim ve haftalık iğnemi olmuştum olacağı varsa hiçbirşey engellemiyor maalesefİnşallah zamanında alırsın bebişini kucağına.....
tşk edrim canım aslında öyle ben şuna inanıyorum rabim ban bu çocuğu nasip edecekse edecek etmeyecekse bişey bahane olacak işallah nasip eder daha önce 2 düşük yAPTIM mesela olacak olsa onlar olurdu işallah rabbim herkesin yardımcısı olsun
mrb ben 25 haftalık hamileyim 1.5 aydır hissediyorum kzıımı tedaviyle hamile kaldım ben ve son bir haftadır hem idrarımı kaçırıyorum hem bebğim bazı bölgelrde top oluyo orası inanılmaz sert oluyo ve hareketimi kısıtlıyor tepiniyo ama genelde ordan oraya kayıyo biryerini sivreltip orda bekliyo sanki acaba bu yaşadığım erken doğum belirtisi olurmu birde idrar kaçırıyorum bu su olsa farkederdim herhalde demi 1 ay daha geçse şu 30 haftayı tamamlasak bi oh diycem hamileliğimin başından beri diken üstündeyim allahım bebğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin ne olur dua edin herkesede nasip etsin işallah
kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama bazı şeyleri yanlış biliosunuz arkadaşlar.ben 2 tane ayrı ayrı bebeğimi sizin bebeğin biyere toplanması dediğiniz kasılmalar yüzünden biri 24 haftalık diğeride 27 aylıkken erken doğumla kaybettim bebek biyerini filan dayamıyor bunlara erken doğum kasılmaları deniyor şimdi 4.gebeliğim 3.gebeliğimdede aynısını yaşadım fakat erken teşhisle tedavi oldum şu an bir oğlum var 7 yaşında bu 4.gebeliğim bundada aynı sorunlarım var ama erken tedaviyle şimdi 35 haftaya geldim lütfen bunları ihmal etmeyin doktora başvurun nts ye sokacaktır sizi...
tşk ederim canım ama artık sık olmuyor sık olmamasıda normal zaten rahim kendini doğumA HAZzırlıyor hayırlısı neyiş yaşayacaksak yaşayacağız peki san ne gibi tedavi uyguladılar ilaç kullanıyorum zaten bunun yanında bol bol su içiyorum sonuçta serumda vucüttaki su ihtiyacını karşılıyor maşşalh yemem çok iyi başaka gitsemde ne tedavi uygularlaki gerçi çok şükür eskisi gibi değil eğilip kalkınca yada yatakta dönerken oluyor bazen hayırlısıyla işallah kucaklarımıza alırız bebeklerimzi
ben bu rahim kasılmalarını anlayamıyorum çok korkuyorum erken doğumdan. tam olarak nasıl anlayabiliriz? tecrübeli olanlar lütfen yardım etsinler. bende ara sıra adet sancısı gibi sızı oluyyor bazen de sert tekme gibi acıma hissi oluyor bazen de tam kasıklarımın ortasında çok şiddetli zorlanma gibi bi ağrı oluyor. bunlardan korkmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?