mrb ben 25 haftalık hamileyim 1.5 aydır hissediyorum kzıımı tedaviyle hamile kaldım ben ve son bir haftadır hem idrarımı kaçırıyorum hem bebğim bazı bölgelrde top oluyo orası inanılmaz sert oluyo ve hareketimi kısıtlıyor tepiniyo ama genelde ordan oraya kayıyo biryerini sivreltip orda bekliyo sanki acaba bu yaşadığım erken doğum belirtisi olurmu birde idrar kaçırıyorum bu su olsa farkederdim herhalde demi 1 ay daha geçse şu 30 haftayı tamamlasak bi oh diycem hamileliğimin başından beri diken üstündeyim allahım bebğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin ne olur dua edin herkesede nasip etsin işallah
canım yaşadıkların gayet doğal şeyler.erken doğum yapmış bi anne olarak söylüyorum.erken doğumda kasıklarında mutlaka kasılma şeklinde sancılar olur.arada bi gelip biraz sıkıştırıyo.yada kanaman olur.
bi sorum daha var rahmimi böyle tuvalette yıkarken sanki açılmış gibi hissediyorum açıldığını ben anlarmıyım bebğin hareketlerinde bi problem yok lütfen cvp yazınnasıl anlarım rahmimin açıldığını
25 hf da idrar kaçırmak normal değil.idrara sıkışmak ilk ya da son hf larda olur. idrar kaçırman bence idrar yolu enfeksiyonu habercisi, olabilir! hemen idrar tahlili ve idrar kültürü yaptır.hele ki idrar yaparken yanman da varsa.ateşini de ölç.üstelik idrar yolu enfeksiyonlarında bazen kültürde üreme olmayabiliyor.monurol şase yatmadan bir bardak suda içmeni tavsiye ederim.gebelere en çok önerilen ilaçtır.idrar yolu enf.ise suyunun gelmesine neden olabilir.Allah korusun.annelerin içgüdüleri önemlidir.ayrıca kasıkta sertleşmeler varsa mg diasparol şaseyi de ihmal etme.bol su iç.mutlaka NST'de kasılma probuna bağlan. naçizane tavsiyelerim.şikayetlerin devam ederse doktora gitmekten çekinme sakın.hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim canım.Genital dijital muayeneye gerek olmasa da spekulum yardımıyla rahim ağzına mutlaka baktır. için rahat etsin..
bendede kasılmalar oluyo çok korkuyorum ve daha minicik kızım 750 gr 26 haftalık lütfen ona bişey olmsın
Senin rahim zannettiğin şey sanırım vajinan.Rahminin açılıp açılmadığını anlaman imkansız canım ona ancak doktorun bakabilir.Çok endişeliysen bence git baksın için rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?