Yardim Edin Çoook korkuyorum :(

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
34
400 cc yuvarlak kas alti silikon taktiricam arkadaslar yalnız bu ağrı konusu kolları istediğim gibi oynatamama durumu beni cok korkutuyor.
Gerçekten uyutmatacak kadar agrilimi doğumdan bile zor diyorlar korkudan olcem
Birde bu kadar büyük taktirip pişman olan sıkıntı yasayan varmi?

Başlıgı görünce bende önemli bişey oldu sandım
Daha ne olsun hem burun hem göğüs bi çok kesecekler beni :))
Şaka bir yana cok acayip anlatıyorlar ya nedir ne değildir dayanilmayacak bi agrimi çok merak içindeyim başıma ne gelecek bilmem istiyorum.

Evet ağrılı ve sancılı bir süreç. Ameliyat olmadan önce okurken inanmazdim ama dogruymus. İlk 4 gün boyunca soran herkese pişmanım dedim. Bu kadar sancım olacağını bilsem yaptirmazdim nasıl yaptım ben böyle bişey kendi kendime kestirdim kendimi faln filan. Şimdi 6. Günüm. Şimdi soranlara ise iyiki diyorum. İlk 4 gün Direnlerim kaldı. Onlar la hayat çok zor :) onlar çıkınca dünya varmış dedim. Ama şu kesin bişey mutlaka ama mutlaka yanında güçlü kuvvetli biri olması lazım. İlk 4 gün bilincin açık. Ama.felçli gibisin. Kolunu daha kimildayamiyorsun. He bu benim.surecim. ameliyat olup ertesi gün araba kullanıp cafe ye gideni de duydum. Tamamen sana ve protez in hangi planda konulacagina bağlı. Gözün korkmayın ama sonucu düşünüp onunla motive olmak lazım. Bol şans

Başlığı görünce ne oluyor dedim
Tatlım ağrı eşiği herkesde değişiyor. Kimi çok kolay atlatıyor kimi biraz nazlımı oluyor bilmiyorum ama ağır geçiriyor sanırım . Ama öyle öldüm bittim bir ağrı Yok yani Kollarını biraz kısıtlı kullanıyorsun tabiki,ahir kaldırma itme çekme Yok yasak bir süre. Doğumdan zor degil tabiki :))
Ağrı kesicilerle kontrol altına alınabiliyor . Bir süre sırtüstü yatmak zorunda olduğun için biraz sırt bel agrısı olabiliyor.
Ameliyat sonuçta yani,estetikte olsa her ameliyatta oldugu gibi ağrılar olabilir. Ama korkacak kadar degil asla. Dren olursa o biraz daha ağrı hareket kısıklığı yapabilir. Çıkınca rahatlıyorsun.
Korkma

Gerçektenmi benim ikizlerim var küçük bi çocuğum daha var ameliyattan sonra çocukların normal yemeklerini yapıp yedirsem yeter diyordum o zaman eşime söyleyim en azından 3 gün izin alabilirse alsın inşallah

Ağrı olucak canım kabulum illaki ağrısız ameliyat yok zaten ama öyle bi anlattılarki ağrıdan kendimden geçicem yerimde duramam uyKu uyuyamıcam gibi o beni korkuttu sadece.

Siz kaç cc taktırdınız acaba ?Doktorum bana 400 takalım dedi.375 ile 400 arasında kaldım

Ağrı olucak canım kabulum illaki ağrısız ameliyat yok zaten ama öyle bi anlattılarki ağrıdan kendimden geçicem yerimde duramam uyKu uyuyamıcam gibi o beni korkuttu sadece.
Hayır tabi,öyle ağrı yok.. Ama ikizlerine bakacak ilgilenecek biri olsa iyi olur. Kucagına alıp kaldıramazsın,göğsüne vururlar falan Allah korusun.. Yani yemek yaparken tencere indirip kaldırmak bile sıkıntı verir. Bu tarz şikayetler olur. Ağrıdan duramama yok Yani. Ne kadar dikkat edersen kendine o kadar çabuk toparlarsın .

Bana 375 cc takıldı. 154 boy 47 kilo ile girdim ameliyata. Göğüs altı ölçüm 72 cm di. Çok zayifim yani.ama büyük istediğim için ağrım da fazla oldu. Ayrıca benim doktorum bacaklarimdan yağ alıp dekolte bolgem e enjekte etti. Zayıf olduğum için. Yağ alınan yerler De yurumemi engelledi bi sure. Zayıf bi bedene büyük silikon olduğu için doğal olarak sancılı bi süreç geçirdim. Ama dedigim gibi ne kadar iyi durumda olursanız olun mutlaka yanınızda size refakat edecek birisi olmalı. 6. Günün sonundayım ama hala kendim yatıp kalkamiyorum. Kollarımı kullanamıyorum. Çocuklarınız küçük Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim size ya gerçekten o kadar moral oldunuzki...

Amin çok sağolun.1.70 boyum 68 kiloyum.Şu an diyetteyim 10 kilo vericem.Ameliyatıma yuvarlak hesap 1 ay falan varO zamana kadar 3 kilo anca veririm sanırım.Yalnız bu bacaklardan yağ alma fikri de çok güzelmiş doktorunuz ne güzel düşünmüş.Umarım sizde bi an önce bu ağrılarınızdan kurtulup keyfini süresiniz.15 aylık ikizlerim kızım da 5 yaşında bi tanesi yürüyemiyor baya bi zorlanıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…