Çatlaklar Yardım edin çatlaklarıma

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
kalçamda çatlak dolu evlenince rezil olacam geçmiyor ne yaparsam yapayım yardım edin en işe yarar yöntemleriniz neler

ay canım ya ben de aynı dertten muzdaribim.Aşırı zayıfım fakat çok fazla çatlağım var.Çaresini ben de bulamadım bilgisi olanlar yardım etsin lütfen

kalçamda çatlak dolu evlenince rezil olacam geçmiyor ne yaparsam yapayım yardım edin en işe yarar yöntemleriniz neler

üzülme bende de vardı bekarken sonra evlendim hamile kaldım şimdi harita gibb karnım iknci hamileliğim bakalım bunda ne olucak ve yaşım 23 o çatlaklar kilo alıp vermekten oluyor kafana takma eşin anlayışlıysa onlara takılmaz bence zaten takılanlar da bir problem vardır

benimde var kalçamda takılma bence shakiranın bile var gösterdiler tv de kadın kalçasıyla ünlü kalçada çatlaklar var belindede ne olmuş yani ondan bile varsa sen hiç takılma ne olcak ki bol su iç yeni oluşmasını önle valla hamileliğie gelince bende çok korkuyorum şu çatlak işinden karnın çok çatlıyormuş ona ne çözüm olucak bilmiyorum aşırı kilo almamk gerek heralde dikkat etmek gerekiyor alırsan 20 kilo çatlar tabi .

ben de bu çatlaklara takmış durumdayım.cillop gibi bir cilt nerde pürüzlü harita gibi olan nerde..kendimizi kandırmayalım kızlar yok shakiranın bile varmış vs vs..moral vermiyo bana bunlar hiç( bu illetin çözümü gerçekten yok mu ben bunu merak ediyorum..ya ebru şallının da seneler önce magazin programında doğumdan sonra bikinili halini göstermişlerdi çatlaklı bi şekilde.sonra geçmiş mi napmış acaba bilen varmı

moral vermek için söylemiyorum gerçek olduğu için söylüyorum çatlaklar oluştuktan sonra geçmiyor belki hafifletebiilirsin ama tamamaen yok edemezsin canım eğer bir çare olsaydı ünlüler yapardı heralde bütün imkanları var sonuçta .

benimde kalçamda çok çatlak var çok çabuk kilo alıp vermekten oluyor.Evlenince zaten erkek ona bakmaz bile bence,yani çatlağı varmış yokmuş pek umurlarında olcağını düşünmüyorum,ama işte yazın denizde fln kötü oluyo...Ben çekiniyorum sadece bikini altı giymeye genellikle kısa şortla giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…