Yardım edin bıktım bu tüylerden!..

hulya00

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
5
0
16
İzmir
Arkadaşlar lütfen yardım edin ya. Benim heryerimde tüyler(kıllar) var. AMa heryerimde var sadece bacağımda yada kolumda falan çıkmıyo heryerimde çıkıyo. Sırtımda hatta ensemde bile çıkıyo. Hormon bozukluğu değil. Kalında çıkmıyo. Yumuşak siyah tüyler çıkıyo ama çok fazla çıkıyo. Bacağımı falan sir ağdayla alıyorum diğer yerlerimi neyle almam gerekiyo??? Yardım edin lütfen ne yapmam gerekiyo oralarıda sir ağdayla alsam daha çok çıkarmı bilmiyorum yardım edin lütfen önerilerinizi yazın lütfen?

Ilk önce şunu sorayım bu sorunun için doktora gittin mi ?

Almakla bas gelemezsin ki o kadar.coksa bence lazer epilasyonu arastirabilirsin benim bi arkadasim bir kac ay ugrasti tuylerin koyu renkli olmasi iyiymis sonuc almak icin. Bence bi arastir omrun boyu alamazsin.

Kızlar ben bizzat kendim lazer epilasyon yaptırdım ama asla tavsiye etmem.

Canım benim kuzenimde aynı senin gibi her yerinde kıllar var mecbur sir ağdayla alıyor. Sir ağda sayesinde azaldı.

bende lazer yaptırmak istemiyorum teşekkür ederim bu arada yorumlar için. ensemde dahi var ya çok moral bozucu bişey sadece bacağmı falan almıstım başka yerlerimi almadım bende sir ağdayla denicem teşekkürler

Iğneli epilasyon kesin çözüm benim gittiğim ablanın numarasını verebilirim

İğneli epilasyon seanslarınız bitti mi? Öğrenmek istediğim şu; bir çok kişi bana gitmemi söyledi, çünkü iz bırakıyormuş. Bu doğru mu? Tüm vücudum için lazer epilasyona gidiyorum ve inanılmaz derecede memnunum, ama yüzümde ki (favoriler için) kıllar için gitmek istiyorum. Epilasyoncum lazerle gitmeyeceğini, iğneliye gitmem gerektiğini söyledi. İz kalır korkusuyla cesaret edemiyorum (

epilasyon yapan ve yaptıran biri olarak çok memnunum lütfen sizde işinde uzman olanlara yaptırırsanız bunu memnun kalacaksınızdır.......... iğneli epilasyon kalıcı ve riskli bir işlemdir risklidir diorum çünkü kıl folokülüne yanlış işlem yaptığınız takdirde sinir uclarına allah korusun felce kadar götürebilir. işinde uzman olana giderseniz bu tür işlemlerde ne yara ne bere ne iz kalır. çokta memnun kalırsınız

Canım Aynı sorun bende de var. Hatta daha önce de foruma yazmıştım. Ensem, sırtım, belim, göbeğim, kollarım anlayacağın her yerim. Ben sir ağda makinelerinden kullanıyorum evde. Bacaklarımı ve bikini bölgemi, kollarımı, karnımı çok rahat alıyorum. Üniversiteye başladığımda almaya başlamıştım sir ağdayla. Daha önce makineyle alıyordum ama baş edemedim hiç azalma olmadı. Ama 7 yıldır sir ağdayı kullanıyorum. Hemen hemen bacak ve bikini bölgem yok denecek kadar azaldı. Ha dersen sırtıma belime ne yapıyorum. Doğuda çalıştığım için sir ağdacıya gidemiyorum. Burda yok. Ama tatillerde memlekete gider gitmez. Hemen yaptırıyorum sırt ağdamı. Sırtımdaki tüyler çok ince ve çok da koyu renkli değil ama bir kez alınınca 3 ay götürüyor. Sen de evde alabileceğin yerleri alıp diğerlerini ağdacıya hallettirebilirsin. Benim de hormonlarımda bir sorun yok. Ama teyzelerim, annem çok kıllı. Sanırım genetik bilemiyorum ama ben baş ettim bir şekilde.

teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum bide sırtın falan ağda yaptırdıkça azalma oldumu sende?

msj görmedim siteye yeni kayıt olduğum için tama olarak kullanamıyorum evet epilasyon zahmetli ve kesin çözümdür iğnelide tabii seanslarım bitti 6 yıldır kıl derdim yk çk şükür istersen tel. verebilirim

ben de son 6 yıldır sir ağdayla alıyorum ama hiç azalma olmadı aksine çoğaldı, sizin gibi ben de göbeğimdeki kılları alıyorum. sebebini de anlayamadım bir türlü.

Son düzenleme:
slm ne kadar oduyorsunuz bu igneli epilasyonun bir seansina ogrenebilirmiyim

arkadaşlar benim de vücudumun her yerinde ince tüyler var lazer görmüyor ama beni rahatsız ediyor makine ile alıyorum belimi göbeğimi falan ama azaltmıyor sir ağdayla uğraşmak istemiyordum nasıl olsa bu da kökten alıyor diye ama fark ediyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…