• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin ben napıcam:( sünnilik alevilik çatışması:(((((

dusunmekaybolursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
119
1
46
İstanbul
çocukluk aşkım alevi.ilk aşkım,çocukluk aşkım.üzerine hayallerden bozma yeni hayaller kuramıcak kadar özel olan aşkım.
bunu bana söyledi saklamadı asla saklamadı benden.o bnm sünni olduğumu biliyodu.bende umrumda değil dedim.bolucakki sonuçta dedim.ben seni çok seviyorum herkesin ibadeti allah inancı kendine saygı olduktan sonra herşeyin üstesinden geliriz dedim.ve devam ettik.
bnm annem kapalı bi bayan.ama bn değilim.öyle bi dşüncemde yok.beni asla zorlamadı zorlamazda.onun ailesi ise malum.ramazanda alkol alıyolar vs.bu umrumda değil.herkes inancında özgürdür.bikaç noktada ayrılsakta insan olarak çok iyi biri.merhametli yardım sever kmseye zararı olmayan kmseyi kıramayan dşünceli bi insan.onu çok seviyorum.sorun şu.onun annesi bni hiç ama hiç istemiyo:43: dha bni tanımıyo bile.sadece anneme göre yargılıyo bni.ailemin çok tutucu olduğunu dşünüyo.üzerimizde ayrılmamız için baskı kuruyo.zorluyo sevgilimi.o kızla kapıma gelme sakın kararım çok net diyo:43::43:
birbirimizi çok seviyoruz.ikimizde birbirimizn ilkiyiz.ilkler hiç unutlmaz blirsiniz.ayrılmayı denedik buyüzden.çnkü çocuk annesi yüzünden bunalıma giriyo iki arada bi derede kaldı.denedik.bşaramadık.devam ediyoruz. çıkmazdayım.gün geçtikçe evliliğe yürüyoruz.geleceğimdeki bu belirsizlik bni mahvediyo.gece yatağa grdiğimde evleniceğm yıla gün heyecanla gün saymak yerine bgünler hiç bitmesin istiyorum..yaklaşmayalım ogüne.ailelerimizle konuşmaya çalışcğmız o güne... ne vazgeçebiliyorum ne bşka bişey geliyo elimden.insan severek nasıl ayrılsınki.nasıl kursun bşkasıyla bi hayat.kimle olsam onda ilk aşkımdan bi parça arıycam.kalbimde farketmeden hiç kapanmıcak yaralar açmışım:50: şimdi bn napıcam.ondan ayrılmayı hiçççç ama hiçç istemiyorum.aşığım ona.ve ruh eşimi buldum ben.ayırmasınlar bizi günah değilmi.hangi dilde hangi dinde hangi insanlıkta var sevenleri ayrmak...ailelerin bu saçmalıkları yüzünden yaşama sevincm azaldı.glümseyerek nezaman bi hayal kursam yüzüm hemen dşüyo.bana yardım edin npıcam :(((

Back