ya başbaşa elbette ki benimde hoşuma gider ama onların da yardımına ihtiyacım var okulda tutmaları için falan bide evin anahtarını alıcam nası becericem ayıp olur yani olmaz mı?
yok ev değil okuldan arkadasalarıda var kız erkek karışık gruplar daha gecen cuma onlardan birinin doğum gününü kutladık bizi çağırdılar ben cağırmazsam çok ayıp olur =) hediyesini almadım daha ne alıcamı da bilmiyorum ya ay napcam ben 1 aydan az bi zaman kaldı bilmiyorumkismileYok be ne ayıp olacak ki ev arkadaşları hep erkek öyle değil mi bi kız sen olacaksın içlerinde..
Bence başbaşa daha iyi olur ...Fikrin çok güzel.
Bak şimdi arkadaşlarından anahtarı al ama sıkıca tembihle sakın söylemesinler...
Rica et evde yalnız kutlasak sizin için sakıncası olur mu diye yok olmaz derlerse rahat rahat kutlarsınız,trip yaparlarsa tamam dersin herberaber kutlarsınız olmaz mı ..
hediye aldın mı
yok ev değil okuldan arkadasalarıda var kız erkek karışık gruplar daha gecen cuma onlardan birinin doğum gününü kutladık bizi çağırdılar ben cağırmazsam çok ayıp olur =) hediyesini almadım daha ne alıcamı da bilmiyorum ya ay napcam ben 1 aydan az bi zaman kaldı bilmiyorumkismile
He o zaman tabi ayıp olur evde hepberaber kutlarsınız o zaman...
Anaa daha 1 ay mı var yuh kızım yaben de bir hafta felan var sanıyom şakkıdı
=) napalım biz öğrenciyiz işte 2 hafta sonra sınavlarımız başlicak onun teleşına bişey düşünüp planlayamam şimdiden hepsini halledim aradan çıkarim kafam rahat olsun istiyorum müziklerimi seçmeye başladım bile =) bu arada aklınızda müzik varsa tavsiye edebileceğiniz çok sevinirim ben listemi bitirdiğimde koyarım zaten =)opuyorumnanaktan
Shakira-underneath your clothes
mariah carey-without you
bunları tavsiye ederim
Bily Ocean-Suddenly
Cat Stevens -wild world (muhteşem)
Salvatore Adamo - adieu jolie candy
Bunlar da vardı bak hatırladım :içelim:
kaydirigubbakcemile5 onlarıda aldımmmmmmmm=) listem büyüyo yaşasın acaba diyorum yerli koymasam mıki hep arkadan slow yabancı çalsa nası olur hem insanlar birbiriyle daha rahat sohbet eder müzikde kulak tırmalamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?