sevgilimin doğum günü 19 nisanda ve ben ona çok güzel bir süpriz yapmak istiyorum kendisi aydında bende muğladayım doğum gününe denk gelen gün pazartesi yani 6 saat dersi var gündüz evinde olmicak benim aklımdaki plan şu 1.5 saatlik yol zaten pastasını burda yaptırıp götürücem arkadaslarının birindende anahtarı alıp evi hazırlicam bikaçda müzik ayarladım çalması için biraz süs falan koymayıda planlıyorum ama çocuk partisine çevirmicek şekilde sonra okula gidicem onu alıcam ama o geldiğimi bilmicek ve eve onun için süpriz hazırladığımıda arkadaşlarınada sölicem ben onu oyalarken siz evdeki yerinizi alın diye biz eve girdiğimizde herkes evde olucak pastası müziği mumu hatta konfeti bile patlattırmayı düşünüyorum =)bu mu hoşuna gider yoksa bi planım daha var elimde minnacık bi pastayla sınıfının kapısının önünde tek mumu yakıp beklesem görse beni öle o mu hoşuna gider karar veremiyorum güzel bişey yapim derken rezil olmak istemiyorum hoşuna gidermi bilemiyorum onun arkadaş çevresi çok eleştirir severler insanları çekiştirmeyi malzeme vermekde istemiyorum napim bana yardım edin daha güzel bir fikri olan varsa herşeye açığımopuyorumnanaktan onu çok şaşırtıcak ve çok mutlu edicek bişi yapmak istiyorum sevgimi hissettiricek :asigim: