Yardim edin bana

Sunlara anne baba dayı demeyin ya.Sinir oldum okurken.

Ay ne biçim mahluklar bunlar. Kesinlikle vicdan yapmayın. Silin gitsin bu insanları. Her fırsatta hakkınızı asla helal etmediğinizi asla ama asla affetmeyeceğinizi de belirtin. Çok üzüldüm size. Siz henüz çok küçüktünüz bu berbat aileye düştünüz sonsuza kadar onlarla olmayın, rica ediyorum yüzlerine bakmayın, o kadar sinirlendim ki

Kesinlikle gitmeyin içim acıdı okudumda , yani numarasini silsen gene kızmaya hakki yok babanın, lütfen kendine değer ver , anne olması sana istediği gibi davranma hakki vermiyo bu günah yani tamamen annene ait değilsin sen emanetsin ona emanete kötü davranmanın günahı var
Sonuç ne gittinmi

Bilmiyorum benim gaddarligim mi ben olsam yüzlerine bakmazdım hele o annenin asla insanın annesi ile babasi bir olmaz nasıl içi rahat etmiş siz dayak yerken psikopat babandan eger dini bakımdan soruyorsan mükellefsin onlara bakmakla ama ben olsaydım gitmezdim çünkü içten gelerek yapmadığım şeyi zora ki yapmaktan nefret ederim şuan saglikliysaniz ne mutlu ardında kala kocaman travmalar

Olayın içindeyken siz farkına varamamis olabilirsiniz yani en azından bu kadar ciddi olduğunu anlamamışsınızdır. Korkunç şeyler bunlar. İnsan düşmanını bile Allah'a havale ediyor, evladını her gün yalvartana kadar dövmenin sonucu yaşlanınca sana bakmamalarıdır. Bu kadar net.

Bunlar nasıl insanlar kan dondurucu bu yazdıklarımız korku filmi gibi.hicbir şekilde bunalrla gorusmeyin ruh hastası bunalr.kendinize ve çocuğunuza odaklanın eski günleri kafanızdan silecek tedavi ne gerekiyorsa alın.o insanalr anne babanız değil sadece dovurmus sizi bu onalri anne baba yapmaz.onalrin yaptığını dusmeni yapmaz inansa psikopatlar

Destek almayı düşünüyoruz ablam şuan sinir hastası ve takıntılı bende anksiyete bozukluğu panik atak oldum
Çok çok üzüldüm bu yaşadiklariniz..hiç karşılarına geçip de hesap sormadınız mı..çok şükür karşınıza temiz eşler çıkmış..acaba diyorum aile sosyal hizmetler bakanlığına bildiriseniz durumu, belki yaşadığınız yerde size psikolojik destek hizmeti verirler..

Hayatta gitmem. Ne ölülerine ne dirilerine. Vicdan da yapmam. Değmez onlara çünkü. Böylelerine ana baba denmez

Annenin de babanın da dayının da nenenin de cehenneme kadar yolu var.
Bence telefonlarını bile açma

Hayatınızdan çıkarın hepsini,asla görüşmeyin hiçbirisiyle.Bu nasıl bir toplu çıldırmışlık halidir böyle ya kanım dondu okurken.

Birakin yanlizliktan geberip gitsinler telefonlarinada cikmayin pislikler vicdan yapacak bisey yok esinize cocugunuza sarilin onlarla ilgilenin

Arkadaşim bu nee .. uykulu gozlerle bebegimi uyutmaya calisirken okudum yemin ediyorum uykum acildi bu ne gercekten ..

Ne vicdani guzel kardesim sizin ne isiniz var o evde agzima geleni sayar suratlarina bakmam ölsün mezarına gitmem bukadar da net.. gercekten ikinizede kocaman sarılıyorum çok üzüldüm çok

Destek almayı düşünüyoruz ablam şuan sinir hastası ve takıntılı bende anksiyete bozukluğu panik atak oldum
İkiside insan değil, layıkıyla hayatınızdan çıksınlar inşallah. Lütfen yaptıklarını bütün çocukluğunuzu yüzlerine vurun, burunlarından getirin ve asla yardım etmeyin. Acımayın vicdan yapmayın. Onları el kadar savunmasızlarına acımamışlar siz niye acıyacaksınız? Sürünsün gitsinler

Allah'ım neler yaşamışsiniz tüylerim diken diken oldu. Nasıl böyle birşey olabilir ya

Asla bakmazdim boyle anne babaya. Gorusmezdim bile.

Hepsini okudum çok Üzüldüm imkan vasa bakici bulun baktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…