Yardim edin bana

Asla bakmazdim boyle anne babaya. Gorusmezdim bile.

Erkek evladina soylesin.

Sakın ilgilenmeyin kıymetli oğulları baksın şimdi ilahi adalet yolunu buluyor işte ne güzel.
Mümkünse engelleyin her yerden size ve ablanıza asla ulaşamasınlar ruh hastaları.

Canım benim gözümde canlandırarak okudum inan çok üzüldüm.ben de çok kötü bir çocukluk geçirdim izleri asla geçmiyor.tüm hayatın boyunca taşıyorsun.
Anne acaba o zamanlar korkuyor muydu? Ne bileyim çaresiz miydi? Hicbirsey sizi korumamasini haklı çıkarmaz ama eskiden kadınlar bugünkü gibi değillermiş.eger annene karşı bir vicdanı duygun varsa az da olsa yardımcı ol.kendini sıkmadan yapabildiğin kadar.cunku ölünce bir de vicdan azabı eklenir.haketmese de sen bir içine sor bakalım.baban değil ama annene karşı ne hissediyorsun? Ona gore davran.Allah yardımcın olsun

Hayatta gitmem. bokunda boğulsunlar.
Ben olsam herşeyi yüzlerine vurur engellerim.

Zalim insanlar Anne baba değil bunlar. Neler yaşamışsınız. İçinizden gitmek gelmiyorsa gitmeyin bunun vicdan yapılacak yanı yok. Başları sıkışınca kıymetli oğullarını arasınlar Kim bilir içinizde onlara karşı neler biriktirdiniz. Size tavsiyem Ablanızda sizde Anne ve babanıza içinizde ne varsa geçmişe dahil hepsini yüzlerine söyleyin içinizde kalacağına söyleyin belki pişman olup biz ne zalimlikler yapmışız derler. Her şeyi söyledikten sonra içinizden affedin bu sizi iyi hissettirecektir. Tabi ablanızda sizde psikolojik destek muhakkak alın. Küçüklükte yaşadığınız şeyler kolay değil psikolojik destek almadan aşmanız zor olur. İnşallah ablanızda sizde tüm hayatınız boyunca çok mutlu olun

İkisi de gebersin bı kaşık su vermezdim. Asla ama asla gitmezdim. Size yaptıklarının karşılığını çekiyorlar.

Size zarar veren aileniz var. Dışarıdan biri olduğu zaman nasıl uzaklaşıyorsanız ailenizden de uzaklaşma hakkınız var. Sizin hakkınız daha büyük hem de. Artık bir aileniz var aile kurmuşsunuz önceliğiniz onlar olmalı. Size zarar dışında hiçbir şey katmayan diğer aileniz ile sadece biyolojik bir bağ olarak kalmalı. Hiç vicdan yapmayın, ah da demeyin. Artık tamamen önünüze bakın derim. Yaşadıklarınız çok zor. Çok üzgünüm böyle çocukların, hiç çocuk haketmeyen insanların elinde olmasına. Ne güzel insanların hiç çocuğu olmazken böyle insanların neden çocuğu oluyor. Gerçekten çok üzücü.
Lütfen önünüze bakın çocuğunuza güzel bir hayat verin. Geride bırakın o yaşamı. Artık güzel bir yaşamı oluşturmak onların elinde değil sizin elinizde.

Direk engelleyin numaralarını, sizlere ulaşamasınlar. Vicdan yapacak bir durum yok ortada.
Leş gibi iki insana anne baba demenize de gerek yok. Ne halleri varsa görsünler.

Siler qtar birdaha gorusmem. Yuzlesin bir de ikiniz de serefsizsiniz deyin anlamazlar ama içiniz soğusun bari

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama çok şükür ki eşten yana yüzünüz gülmüş. Ben olsam babama değil de anneme arada bir yardım ederdim sevgi ve şevkatle değil ama. Çünkü onlar ölünce de vicdan yapacaksınız birde bu eklenecek üstüne. Kendinizi düşünerek arada bir yardım edin. Ama zerre sevgi vermezdim ben.

Gitmeyin geberip gitsinler 2 si de emin ol sağlığı yerinde olsa çağırmaz sizi

Alışırlar yapmayın iyilik falan haketmiyorlar

oğulları neredeymiş!! o baksaymış temizleseymiş
yapmayın... sakınn
onların da dayınızın da yüzüne bakmayın

Allah affetsin ama sürüne sürüne ölmeyi hak ediyorlar. Sana emanet minicik canlara bu yaptıkları reva mı? Hiç yaşamamışlar gibi yok sayın. Kıymetli oğulları baksın. Tüm sülale ile bağınızı koparıp kendi hayatınıza odaklanın. Onlardan aldığınız her haber size zarar. Size ve ablaniza huzurlu ve mutlu bir hayat dilerim. Aileniz de Allah'ından bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…