• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin bana lutfen

26nda beraber olup hangi arada ayrıldınız:44:
Hem hamile kalmaktan korkup niye korunmadınız hem de defalarca?
Hani hamile kalmaya çabalasan anca bu kadar yapardınız her halde.
Valla hiç bi'tedbir almamışsın işin biraz duaya kalmış:44:

Gebelik başlangıcı yumurtalıklardan atılan yumurtanın uygun zamanda (atıldıktan 12-24 saat süre içinde) cinsel birleşme olması ile erkekten gelen spermin (dişi genital yollarında 48-72 saat yaşayabilir) döllenmesi (fertilizasyon) ile başlar. Yumurta ve sperm Fallop tüpünün içinde buluşur ve döllenme burada olur. Döllenen yumurtadaki hücreler bir yandan bölünerek çoğalırken diğer yandan rahime (uterus) doğru yolculuğunu sürdürür. Yaklaşık 6. gün uterus içine gelir ve rahim iç zarına (endometriyum) yapışır ve buraya yerleşerek gelişmeye

48-72 saat diyor benim genede uzun suren adetim o yuzden mi bitmistir ?

hata hata üstüne umarım hamile değilsindirde bu hatayı bebeğinde çekmez hem korkuyosun hem yapıcağından geri kalmıyosun nasıl iş bu hem tam adet tarihimi bilmiyorum diosun hem 23 ekimde adet oldum diyosun muhtemelen bu ayda 20-21gibi olursun

büyük bi ihtimal hamile de değilsindir

bugun ruyamda yemek gördum hic görmezdim normalde yasadigim problemleri görurdum neyse okul kantindeydim
ve acik bufe vardi tabagima hepsinden dolduruyordum sonra kantinci geldi bugun bu size özel pasta dedi plastikle kapliydi
herkes etrafina toplandi acmasini bekledi bende sonra kavga basladi biri pastayi aldi ben pesinden kosuyordum
sonra gittim kendime sut aldim ...ruyamda hic yemek görmem ve görmedim simdiye kadar :/ ve yemegin yanindada
sut degil su tercih ederim D: yardim edin acaba bu yemek görme hayali neyin nesidir sizdede oldu mu ?

hata hata üstüne umarım hamile değilsindirde bu hatayı bebeğinde çekmez hem korkuyosun hem yapıcağından geri kalmıyosun nasıl iş bu hem tam adet tarihimi bilmiyorum diosun hem 23 ekimde adet oldum diyosun muhtemelen bu ayda 20-21gibi olursun

büyük bi ihtimal hamile de değilsindir

tam adet tarihimi bilmiyorum cunku adetlerim bazen rerken bazen gec geliyor..hatirladigim kadar 8-9 agustosta adet oldum,18-19 eylulde oldum bide 23 ekimde oldum oda 3 gunde kesildi iliskiden sonra..bunlar tam tarih degil yaklasik hatirladigim tarihler

canim 26sinda birlikte olduk adetim son gunuydu hamile kalma ihtimali olucagini sanmiyordum,beta testi ne oluyor?hamilelik konusunda pek bi bilgim yok annelerden ve buyuklerdn yardim bekliyorum o yuzden,evet bu Sabah idrar testi yaptim canim negatif cikti ve belirtilerden korkuyorum cunku kendimi hicbirzaman boyle hissetmemistim :( baska ne olabilirki dune kadar iyiydim yani iliskiden önce

hamilelik konusunda bilgin yok ama sevgilin sürekli içine boşalıyor.hatta en son diğer konunda bugün 13 kasım yine birlikte olduk yazmışsın.Maaşallah durmak yok yola devam.

korunun güzel arkadaşım,korunun o minik canlara da kendinize de kıymayın!!

Çok özür diliyorum konusahibi hariç herkesten ama ben bu konuya inanmıyorum.
Bir insan evli olmayacak, 20 yaşında olacak ve hamilelik şüphesi olacak. Bu denli large olamaz.
Rüyasını bir okur musunuz? Resmen roman yazıyor.
Yemeğin yanında süt içmezmiş de, su içermiş... GÜlücükler filan.
Bir diğer konusuna 13 kasım diye tarih atıyor.
Bize ne oysaki ? Bilmiyorum. Ben kesinlikle inanmıyorum.

Çok özür diliyorum konusahibi hariç herkesten ama ben bu konuya inanmıyorum.
Bir insan evli olmayacak, 20 yaşında olacak ve hamilelik şüphesi olacak. Bu denli large olamaz.
Rüyasını bir okur musunuz? Resmen roman yazıyor.
Yemeğin yanında süt içmezmiş de, su içermiş... GÜlücükler filan.
Bir diğer konusuna 13 kasım diye tarih atıyor.
Bize ne oysaki ? Bilmiyorum. Ben kesinlikle inanmıyorum.

Tarih atmış da güya ayrılmışlardı :)

Eşimle bende evlenmeden bu korkuyu yaşamıştık dünya başıma geçmişi korkudan ,kalbim küt küt beta sonucunu arayıp öğrendiğimde ölcem sandım,ama çok şükür bişi yokmuş,sende sakın korkma canım gebelik belirtisi böyle değilmiş,göğüslerde hemen aşırı bir şiş oluyor,vede senin zamanında uygun değil korkma ama için rahatlasın dersen beta baktır

madem bu haltı yiyosunuz adam akıllı korunun sevişmeye gelince sizden bilgilisi yok her taktiği bilirsiniz korunmaya gelince tırt korkmuştum da korkuyom da.... geçin bunları....

Back