• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bana, büyük tuvalet :(

Nymphadora1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
2
0
36
İstanbul
Merhaba, ilk konumu böyle tatsız bir şey için açmak istemezdim ama nasıl korktum bilseniz :(
Dün değil önceki gün büyük tuvaletimi çok zor yaptım, canım çok yandı ve tüm gün acısını çektim. Dün iyi olmuştum derken bugün yine tuvalete çıktım yaparken ilki kadar olmasa da yine canım acıdı, ama temizlenirken kağıtta kan vardı. Çok fazla sıvı tüketirim. 3 gündür içemedim sadece vakit bulamadığımdan. 1 aydır diyet yapıyorum lifli besinler de tüketiyorum halbuki. Neden olmuştur? Basur mu acaba? Ama ben ilk seferde o kadar zorlandığım için olduğunu düşünüyorum. Yardım edin lütfen :(

canım öncelikle geçmiş olsun bnde suyu az içtiğim zamanlar tuvalette baya sıkıntı çekiyorm.ama bnde çok şükür kan görülmedi. bir arkadaşım var o da tuvalet sorunu yaşıyordu ve idrarından kan geliyordu.baya bir doktora gitti en sonunda arkadaşıma ülseratif kolit hstalığı olduğunu söylediler.bence geç kalmadan bir doktora git derim canım Allah acil şifalar versin.

canım kusura bakma yzmayı unutmşum tekrar özür diliyorum arkadaşımın idrarından kan geliyordu ayrıca idrar dışında da kan pıhtısı gibi şeyler geliyordu başka brşey öneremem canım diyebileceğim inşallah Rabbim sağlığına kavuşturur seni ve bir an önce doktora git lütfen

benim şikayetimde aynı böyle başlamıştı şimdi memeli hemeroide çevirdi seni çok ii anlıyorum yok böyle bi acı benim doğumdan sonra oldu 2 aydır devam ediyo işkence resmen çok araştırdım çözümünü en son Ahmet Marankinin zeytinyağı önerisini ve kantaron yağını buldum 2 gündür yapıyorum sonucunu yazarım daha önceki yaptıklarım iyi gelmedi inşallah bunlar iyi gelir.Benim sana önerim ilerlemeden saf zeytinyağı sür 1 hafta dene ilerlerse ki inşallah olmaz kantaron yağı diyorlar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Aynı sorunu geçen yıl 29 Ekimde yaşadım ve ben çok zorladığım dikkat etmediğim için hemoroide çevirdi. Şimdi böyle bi sıkıntıyla karşılaştığımda " anestol pomad" adındaki kremi sürüyorum. Uyuşturarak acısını alıyor. Ama kabız olmamaya dikkat etmelisin. Bol sıvı tüket ve pilav vb kuru besinleri nadir tüket.

Back