• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin arkadaşlar

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
98
46
Kahramanmaraş
Arkadaşlar,bebeğim15 aylık oldu.Şu ana kadar emzirdim ve göğüs ucumda ilk günler haric acı hissetmedim.Göğüs uçlarım son bir haftadır çok acıyor.Bebeğim anne sütüne çok düşkün.Fakat emzirirrken öyle acı çekiyorumki.
Sizlerden bu durumu yaşayan varsa bana yardım edermisiniz.Buk adar uzun süre sonra bu acının sebebi ne olabilir ve ne yapmamı tavsiye edersiniz.
Teşekürler.

bu kadar süre sonunda herhalde çatlama olmaz canım ama benim de ilk 1,5 ay çok acıdı ama yara olmadı şimdi geçti ancak bişey farkettim, bazen göğüslerim o kadar doluyor ve ağrıyor o zmanlar emzirirken de acıyor. acaba öyle bişey mi senin de, lansinoh kullandın mı o biraz hafifletiyor

acaba süt yokta cokmu cekistiriyor bebeğin meme bos oldugu zaman emersede acyor bende öyle olurdu

benimde öyleydi ama ilk zamanlar acayip acıyodu emzirirken göğüs kalkanı kullandım bi süre. çok rahat ettim

Arkadaşlar,bebeğim15 aylık oldu.Şu ana kadar emzirdim ve göğüs ucumda ilk günler haric acı hissetmedim.Göğüs uçlarım son bir haftadır çok acıyor.Bebeğim anne sütüne çok düşkün.Fakat emzirirrken öyle acı çekiyorumki.
Sizlerden bu durumu yaşayan varsa bana yardım edermisiniz.Buk adar uzun süre sonra bu acının sebebi ne olabilir ve ne yapmamı tavsiye edersiniz.
Teşekürler.

aynı konuyu açacaktım sen açmışsın zaten bende 6 buçuk aydır emziriyorum oğlumu göğüs ucum ilk günler çatlamıştı şimdi tekrar aynı durum var neden acaba?valla acısından emzirme sayısını düşürdüm üzülüyorumda bırakırsa diye lansinoh sürüyorum ama ilk baştata öyleydi şimdide çok etki göstermiyor malesef tavsiyesi olan varsa bende faydalanacağım

neden olur bilmiyorum ama medela purelan kremi tavsiye ederim hemen geçiriyor

bende çok çektim o çatlaklardan .anlarım.benimki kanıyordu da.ne çilelerle pompalarla sütü sağıp biberonla besledim5.5 ay bir ben bir de Allah bilir neler çektiğimi.garmastan pomad kullan cnm dr.um onu tavsiye etmişti.kurumasına izin verme nemli tut.emzirmeden önce karbonatlı su ile(su önceden kaynamış olsun)sil sonra chicco nun emzirmek için silikon meme başlıkları var göğsünün ucuna yerleştiriyorsun.onunla emzir inan rahatlıcaksın.ilk doğumumda ben sadece onunla emzirebilmiştim.oğluşumda pompa ve biberon mualesef.Allah yardımcın olsun cnm.

Back