yardim edin akil verin kizlar napcam ben

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
34
İstanbul
bn 8 senedir kamuda çalışıyorum yürüme engelliyim iş hayatim çok zor geçti hep yoğunluk iş yükü psikolojik baski 4 senesini çalıştım bir yerde sonra ayni kurumda başka ilçeye gectim 3 sene gayet mutluydum işimi vs çok seviyordum ama bu sene bir takim rahatsızliklar yaşadım izin rapor aldim isler cok birikti böyle olunca genede gelince toplamaya çalıştım başka engelli arkadaşın isi değişince neden sana verilmiyor bana veriliyor iş diye benimle münakaşa yapmaya calisti yuz vermedim müdüre gidicem dedi git dedim sonra başka arkadasa kizip bnide sikayet etti oda mudure gidip neler dediyse üstüme gelmeye basladi işlerini bitir mesaiye kal aksam çıkıp gitme tabiki isin bitmez falan dedi haftasonu dahi gidiyorum yine baski baski kovid nedeniyle 1 aydir evdeyim ve ona rağmen tam kapanma oncesi hafta sonları gittim ise durum böyle olunca hic baslamak istemiyorum bn işe isimi duzgun yaptigim ve sorumluluk sahibi oldugum halde boyle şeylerle karşılaşınca çok üzülüyorum sevdigim isimden sogdum herkes bir olmus resmen benim ustume oynuyor napcam yardim edin kızlar

Haklarınız neyse ona göre çalışın. Şikayet edebileceğiniz yer var ise edin

3 seçeceğiniz var.
1- kim ne derse desin umursamayıp, mesai saatlerinde tüm gücünüzle çalışıp, mesai bitince işten çıkacaksınız. Yöneticiniz de belli bir süre söylenmekten vaz geçecek ve sevboda böyle diyecektir. ama bu güçlü bir psikoloji ister.

2- müdürünüzle konuşup, iş yükünün sürdürülebilir olmadığını, fazla mesaiye tamam dediğinizi ama bunun hergün gerçekleşmesinin mümkün olmadığını, fiziksel olarak da bunu kaldıramadığınızı belirtip, daha verimli çalışabilmek adıma haftalık iş programını bir süre kendisi ile yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

3- Laf yememek için mesaiye kalmaya devam edeceksiniz. Bu arada da nerede sorun olduğunu, veriminizi artırmak için ne yapmanız gerektiğini bulacaksınız.

İş yerinde her zaman böyle sorunlar olabilir. Bunun çaresini sürekli farklı birim talep ederek bulamazsınız.

Yani bilemiyorum ama işimi ne kadar seversem seveyim kafamin rahat olmadığı yerde çalışamam. Sürekli sorun yaşamak haksızlığa uğramak benim kaldirabilecegim şeyler değil başka bi is bulmayı denemelisim bence

Kamuda hafta sonları nasıl çalışıyorsunuz? kurum kapalı olmuyor mu?

Memurmus konu sahibi başka iş ne bulacak? Başka bir yere mı tayin istesin? Asıl kalıp orda haksızlığa müsaade edemeyeceğini gösterecek ki arsizlar kendini haklı görüp herkese böyle yapmasın.

Siz isterseniz 24 saat çalışın yine bir bahane bulur şikayet ederler haklarınızı koruyarak bir yol ilerleyin herkesin hakları eşit bir kaç ay sabredin bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Siz isterseniz 24 saat çalışın yine bir bahane bulur şikayet ederler haklarınızı koruyarak bir yol ilerleyin herkesin hakları eşit bir kaç ay sabredin bakalım ne olacak
oyle kesinlikle oyuzden gerçekten nefret ettim gitmek istemiyorum işe

Anladım hakkında hayırlısı olsun ama sesin çıksın ezdirme kendini hakların neyse savun sen sustukca üstüne çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…