YARDIM EDİN 16. haftada düşük tehlikesi

melarday

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
30
17
slm kızlar

siteyi çok uzun zamandan beri takip ediyorum ve deneyimleriniz sıkıntılı olduğum çoğu zaman destek oldu.
ancak şu anda yaşadıklarıma benzer bir başlığa denk gelmedim. ilk gebeliğim dış gebelikti ve bebeğimi kaybettim. şükür ki yumurtalıklarım zarar görmedi. ikinci kez hamile kaldım ve 16. haftadayız.
1.ay, 2.ay, ve 3.ay kanamam açıldı her üçünde de hastanede yatmak zorunda kaldım. çok şükür bebeğim zarar görmedi. 2 haftadır istirahatliyim ve sürekli yatıyorum. 2 gün önce kontrole gittim ve tehlike devam ediyor. herkes 3. aydan sonra düzelir demişti ama olmadı. çok korkuyorum. bir kez daha bebeğimden olmak istemiyorum. aranızda benzeri bir durum yaşayan var mı? bu korkuyu ne zaman atlattı.

şimdi cinsiyetini öğrenmiş hazırlık yapıyor olacaktım. lütfen vereceğiniz morale çok ihtiyacım var.

canım çok geçmiş olsun, benim bu konuda tecrübem yok maalesef, 14+4 haftalık hamileyim. ama yine de yazmak istedim. rabbim bebeğini ve seni korusun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. senin için dua edeceğim..tekrar geçmiş olsun

canım cok gecmıs olsun.sureklı yat dınlen.boyle olan cok kısı var ama saglıkla bebeklerını kucaklarına aldılar.benım bır yakınımda uzun sure kanaması oldu ama sımdı dogurmak uzere.ıgne yada hap falan verdı dımı dr.un.yapman gereken en onemlı sey ılacını alıp yatmak.zorunlu olmadıkca da kalkmamak.Rabbimın ıznıyle bısıcık olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…