• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım ederseniz sevinirim

melikemelis

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
45
0
16
Eskişehir
merhaba bayanlar ben 20 yaşında genç bir bayanım kıyafet üzerinden olan ilişkide gebelik olabilir mi? Doktorlar öyle bir ihtimal olmadığını söylüyolar ama ben sizede sormak istedim. Umarım bana cevaplarınızla yardımcı olursunuz çünkü herkes dalga geçiyor ama bekar bayanların çoğunun bu tarz korkuları var bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler. Benim adetim bugünle beraber 4 gün gecikti her zaman gecikiyor ama gebe olsaydım son adet tarihime göre 5 haftalık gebe olmam gerekirdi o zaman belirtilerini yaşar mıydım? Herkese iyi akşamlar dilerim :)

merhaba bayanlar ben 20 yaşında genç bir bayanım kıyafet üzerinden olan ilişkide gebelik olabilir mi? Doktorlar öyle bir ihtimal olmadığını söylüyolar ama ben sizede sormak istedim. Umarım bana cevaplarınızla yardımcı olursunuz çünkü herkes dalga geçiyor ama bekar bayanların çoğunun bu tarz korkuları var bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler. Benim adetim bugünle beraber 4 gün gecikti her zaman gecikiyor ama gebe olsaydım son adet tarihime göre 5 haftalık gebe olmam gerekirdi o zaman belirtilerini yaşar mıydım? Herkese iyi akşamlar dilerim :)

tabi ki hamile kalınmaz :53: kıyafet üzerinden diyosun vajinaya gelen giren bi sperm olmamış yani. birilerinin seninle dalga geçmesi gayet normal. çocuklar bile nasıl hamile kalındığını biliyo artık. bide durmadan hamile miyim diye konu açıcaksan böyle şeyler yapma

Son düzenleme:
tabi ki hamile kalınmaz :53: kıyafet üzerinden diyosun vajinaya gelen giren bi sperm olmamış yani. birilerinin seninle dalga geçmesi gayet normal. çocuklar bile nasıl hamile kalındığını biliyo artık

bende biliyorum tabiki ama herkes kalınır mı kalınır mı diye sormuş internette, insan şüpheye düşüyor öyle olunca. Eşofmanımdan sperm geçmiş mdir acaba diyince bir de adetim 4 gün gecikti hala olmayınca strese giriyor insan.. Teşekkürler cevabınız için

ne len bu roketmi bu spermler eşofmanı delicek geçicek de içine girecek sen hamile kalıcaksın falan filan saçma sapan şeyler herzaman diyorum bu haltı yiyosanız yemeden önce araştırın korunun bunu yaptıktan sonra hem kafanız rahat olur hemde dalga geçilmemiş olursunuz

Şaka gibisin...:37:
Doktorlara inanmayıp bize mi soruyorsun
Ama yine de seni tatmin etmeyim
Merak etme hamile değilsin :27:

Merhaba kalınması ihtimali yok kadar az ama spermler uygun ortamda iki gün yaşarlar. Ama istenmeyen durumlar için korunmak şart;/

Back