yardim ederseniz sevinirim..

nazar1984

cocukda yaparim kariyerde
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
47
2
esimle gecen ay bebis yapmaya karar verdik, ama hesap filan yapmadin hangi gün daha iyi olur diye, yani gelisi güzel girdik ise :) ben gecen aya kadar dogum kontrol hapi kullaniyordum, simdi bana hesaplamamda yardim ederseniz cok sevinirim...

hapi 21 gün kullanip 7 gün ara veriyordum... bu 7 gün icindede 2-3 gün adet görüyordum...
simdi son aldigim hap ayin 04.08. adet gördügüm tarihde muhtemelen ayin 07.08 ile 10.08 simdi ben neyi nasil hesapliyayim... bu ay hamile kalma ihtimalim varmi sizce? kendim idrar testi yapsam ne zamana yapayim?

biraz zor oldu anlatmam ama kusura bakmazsiniz artik...:sinifsinif:
tesekkürler...

canım bu hafta sonunun ardından test yapmak eğer test yapacaksan....belkide hamilesindir ...hamilelik belirtileri sayfasına bakarsan belirtiler var..ama her belirtiye aldanma her sonuca hazırlıklı ol...
ilk aydasın daha şimdiden stres yapma...bol bol çalış ve yumurtlama tarihlerine dikkat et...
bebeğim bekletmez inşallah seni..

son adet tarihinin ilk gününden itibaren 28 gün sayacaksın. anladığım kadarı ile son adet tarihin 7.8
bu durumda muhtemelen ayın 20 si yumurtlama günündü. muhtemelen eğer gebe değilsen 4 eylül gibi adet görmen lazım. bence 8 eylül gibi test yap

peki benim yumurtlama tarihim ne, hic anlamam ben bu islerden ya, offff mafoldumben

Canım hapı yeni bıraktığın için bir dengesizlik olabilir yumurtlama günlerinde bence bu ayı başlangıç say ve düşünme ilk aydan stres iyi değil. Bundan sonrakileri adet günlerini hesapla kaç günde bir oluyorsan 14 çıkar yumurtlama gününü bulursun . Mesela 28 günde bir oluyorsan -14 14. gün yumurtlayacaksın gibi .. inşallah hamilesindir ve gerek kalmaz

bu sabah hastalandim, hamile olmadigim kesin öbür aya kaldi :1closedeyes:, hayirlisi olsun, cevap veren herkese tesekkürler

X