• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edermisinz?

Gebelikaski

Günler geçiyor..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
2.139
2.693
133
Arkadaslar Tüp bebek tedavisindeyim transfer bekliyorum bu ara aklıma kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi sorusu takıldı biliyosunuz devlette 3düskten snra yapılıymus özelde pahalı diyolardı. Dün bir laboratuarı arayıp kan pıhtılasma testi fiyatı nedir dedim 50tl dedi. :stop:Adınımı yanlıs söyledim bi yardimci olurmusunuz. Yoksa dogru testmi yada baska bi test ismimi söylemem gerekıyor

Devlet hastnesinde tedavi görüyorum ben de 2 kürtajımdan sonra bu testi yaptırdım. 3 düşük şartı olduğunu bilmiyorum. :KK43:

hematoloji bölümünde yaptırmıştım ben o testi doktorumun yönlendirmesiyle.

Benim evrağımda tekrarlayan düşük problemi vardır Kan pıhtılaşması açısından trombofoli testi yapılmasını rica ederim yazıyor.

Arkadaslar Tüp bebek tedavisindeyim transfer bekliyorum bu ara aklıma kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi sorusu takıldı biliyosunuz devlette 3düskten snra yapılıymus özelde pahalı diyolardı. Dün bir laboratuarı arayıp kan pıhtılasma testi fiyatı nedir dedim 50tl dedi. :stop:Adınımı yanlıs söyledim bi yardimci olurmusunuz. Yoksa dogru testmi yada baska bi test ismimi söylemem gerekıyor
Genetik test olarak geçer bu test 50 tl olamaz. Trombofili paneli olarak geçiyor.

Devlette kesinlikle bu testi gidip randevu alıp yaptırmak istesek kesinlikle yapmazlar mı? Hiç düşüğüm yok ama 2 yıldan sonra ilk gebeliğim önlem almak istiyorum en azından

Devlette kesinlikle bu testi gidip randevu alıp yaptırmak istesek kesinlikle yapmazlar mı? Hiç düşüğüm yok ama 2 yıldan sonra ilk gebeliğim önlem almak istiyorum en azından
Ben ilk dusugumden sonra devlette genetik bölümüne gittim anlattım iki düşük yaptım dedim doktorda sağolsun bakalim dedi ve sonuç pıhtılaşma varmış iyiki de öyle söyleyip baktimisim

Benimde aklıma geldi mecbur olarak acaba böyle söylesem bakar mı?
Bakarlar bence iki düşük yaptım bu üçüncü gebeliğim deyip baktırın içiniz rahat etsin sonuç zaten bir ayda çıkıyor inşallah bir sorun çıkmaz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua edin lütfen 😇

Back