Yardim edermisiniz :(

canic9293

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
254
256
53
Ben 22 yasinda nisanliyim ve ogrenciyim bi hata yaptim nisanlimla 2 bucuk aydir kendimi maf ediyorum ben her ay duzenli adet oluyordum temmuzun 20nde adet olmam gerekiyordu o gun nisanlimla bulustuk ve surtunme ile iliski yasadik onun uzerinde kot pantolonu varken bosaldi benim uzerindede ic camasarim ve taytim vardi kotunun ustu islanmisti onemsemedik ben o gun adet oldum normal surdu daha sonra agustosun 3nde ayni surtunmeyke iliskiyi yasadik yine kiyafetlerimiz vardi daha snra ertesi gunden itibaren 3 gun boyunca kahverengi leke geldi agustosun 20nde hasta olmam gerekiyordu fakat olmadim idarar testleri kan testleri yaptim hep negatif cikti sonra eylulun 1nde 13 gun gecikmeli normal adet oldum ama ben hala endiseliyim hamilemiyim dye bu ayda yine 13 gun gecikmeli adet oldum hala test yapiyorum idrar testlerim negatif ama kasik bolgem atiyor karnim sisiyor belim agiriyor basim agiriyor akliniza gelebelicek butun belirtileri yasiyorum ben ne yapacagimi bilmiyorum hatta ultrasono bile girdim doktor yok dedi ama ben kotuyum aradan 10 hafta gecti olsaydi belli olmazmiydi cok tesekkur ederim simdiden

Azimliyse demek.

Dalga mı geçiyorsun arkadaşım sen? Millet normal yolla zor hamile kalıyor,sen üstünde tayt varken hamile mi kalacağını sanıyorsun?
aklıma kemal sunalın reppliği geldi "ceketimi atsam hamile kalıyo"
nur içinde yatsın rahmetli...

Son düzenleme:
aklıma kemal sunalın reppliği geldi "celetimi atsam hamile kalıyo"
nur içinde yatsın rahmetli...
Amin.Evet benim de aklıma geldi şimdi
Ya ben gerçekten böyle konulara inanmıyorum.Böyle bir şey olamayacağını bir insan nasıl mantık olarak düşünemez ki? Yeni üye olmuş,ilk açtığı konuya bak; üzerimde tayt varken hamile kalırmıyım.Sonra fake deyince kızıyorlar

Enfeksiyon kapmissin canim belirtiler onlari gösteriyor karnin sismesi kasiklarda agri sicak ve temiz tut kendini .. öyle kolay degil bide hamile olmak endiselenme..

Azimli sperm hamile bırakır lutfin dalga geçmeyin

aynen fake diyince kızıyolar

bide üstüne adet görmş on hafta olmş herşey negatif aay varda var! veee hamileniyim diyooor

Hamilesin hatta cinsiyeti bile belli olmustur Allah analı babalı büyütsün nişanlinmıs zaten sorun değil hem okur hem dogurursun cocukta yaparsın kariyerde

canm bebek yok merak etme. sen stres yapmışsın ondan öyle olmuş olabilir.

Sen bunu kafana taktığın için vücudun da bu belirtileri veriyor. Testte ve ultrasonda yoksa zorlama demek ki yok. Bir daha böyle bir psikolojiye girmemek için de nasıl hamile kalınır konularına bir bak istersen ya da nişanlınla arana biraz mesafe de koyabilirsin.

Bi hata yaptım demişsin, bi hatayı iki sefer yapmanın adı hata değil. Madem sonucuna katlanamayacaksın, yapma. Millet aylarca normal şekilde zor hamile kalıyo, spermin bin tane elbiseyi aşıp gebe bırakma ihtimali sıfır.

buyuk ihtimalle hamile degilsindir haa bide hen hata yaptim diyorsun iki kere ayni hatayi yapiyorsun

Çamaşırları kotları yırtıp enginlerine sığmayıp taşacak ve sizi gebe bırakacak sperm yer yüzünde yok. Korkuyorsanız ilişkiye girmeyin. İliskiye giriyorsanız korunun. 22 yaşında Kocaman bir kadınsınız yahu. Belirtilerinizin de hepsi psikolojik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…