- 20 Ekim 2015
- 254
- 256
- 53
Ben 22 yasinda nisanliyim ve ogrenciyim bi hata yaptim nisanlimla 2 bucuk aydir kendimi maf ediyorum ben her ay duzenli adet oluyordum temmuzun 20nde adet olmam gerekiyordu o gun nisanlimla bulustuk ve surtunme ile iliski yasadik onun uzerinde kot pantolonu varken bosaldi benim uzerindede ic camasarim ve taytim vardi kotunun ustu islanmisti onemsemedik ben o gun adet oldum normal surdu daha sonra agustosun 3nde ayni surtunmeyke iliskiyi yasadik yine kiyafetlerimiz vardi daha snra ertesi gunden itibaren 3 gun boyunca kahverengi leke geldi agustosun 20nde hasta olmam gerekiyordu fakat olmadim idarar testleri kan testleri yaptim hep negatif cikti sonra eylulun 1nde 13 gun gecikmeli normal adet oldum ama ben hala endiseliyim hamilemiyim dye bu ayda yine 13 gun gecikmeli adet oldum hala test yapiyorum idrar testlerim negatif ama kasik bolgem atiyor karnim sisiyor belim agiriyor basim agiriyor akliniza gelebelicek butun belirtileri yasiyorum ben ne yapacagimi bilmiyorum hatta ultrasono bile girdim doktor yok dedi ama ben kotuyum aradan 10 hafta gecti olsaydi belli olmazmiydi cok tesekkur ederim simdiden