Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete daha 6 gün varken yapılan idrar testinde çıkmaz ki.. belki bi ihtimal erken gebelik testinde çıkabilir. Ama bence regl gecikmesini bekleyinArkadaşlar iyi akşamlar adetime 6gün var bugün test yaptım negatif karnım ağrıyor normalde adet olduğumda ağrır ama 7 8gün öncesinden ağrımaya başladı sorabileceğiniz kimse yok ilişkiden kaç gün sonra yapmam gerekiyor yada bugün yaptım negatif umut yokmu yardım edin nolur
Şöyle bu ay kusura bakmayın 4kez ilişki oldu birine 12gün geçti üstünden birine 9gün geçti birine 6gün geçti birinde 4gün geçtiEn azından bi 10 gün geçmesi lazım ilişkiden, kaç gün geçti?
12 gün olan çıkardı ama 9-6-4'ler çıkmaz testte henüz. Umut var yani tabii ki halaŞöyle bu ay kusura bakmayın 4kez ilişki oldu birine 12gün geçti üstünden birine 9gün geçti birine 6gün geçti birinde 4gün geçti
Mesela hep diyorlar göğüslerim hassaslaştı diye bende o yok sadece karın ağrısı var yinede olabilirmiyim teşekkür ederim bu arada12 gün olan çıkardı ama 9-6-4'ler çıkmaz testte henüz. Umut var yani tabii ki hala
Söylenecek her şeyi söylemiş… Çok istiyorsanız kan testi verin ama adet tarihini bekleyip olmazsanız idrar testi yapmanız daha mantıklı.12 gün olan çıkardı ama 9-6-4'ler çıkmaz testte henüz. Umut var yani tabii ki hala
Evet değişebilir adet tarihiniz gecikince pozitifi görebilirsiniz, biraz sabretmeniz lazım sadece.Yani 6günde sonucun değişme ihtimali varmı kusura bakmayın ilk hamileliğim olcak Allahım izin verirse çok heycanlıyım çok istiyoruz bi umut yazdım kafanızıda şişirdim hakkınızı helal edin