Gebeliğe Hazırlık Yardım edermisiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sym05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
48
18
88
30
herkese iyi akşamlar
benim bir sorunum var. Ama artık insanlara söylemeye çekiniyorum cunki ne zaman birine belirti var omu acaba böylemi demekten kimse beni takmamaya basladı malesefki konuya girmek istiyorum hemen. Ben rahim filmi cekildim sol tarafım tıkalı cıktı 3. Ay klomen ve catlatma iğnesini kullandım reglime 3 gün Kaldı çatlatma iğnesi vurulalı da 14 gün oldu Erken gebelik testi alıp reglime 6 gün kala yaptım ama akşam ve cizgi aramakdan kör oldum hafif gördüm gibi oldu cunki ben görmek istediğim icin öyle oldu galiba. Kasığımda 2 gündür batmalar oluyo bi şişkinlik var göğsüme dokununca sadece hassas ama öldürcek bi ağrı yok tabi yani belirtilerimide artık cözemiyorum 1 seneyi geckin sürekli dikkat etmekden belirti aramakdan artık o özelliğimide kaybettim . Ben yine erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yapsam üzülürmüyüm ? Beklemelimiyim ? Bana akıl verirmisiniz
şimdiden çook teşekkür ediyorum

Kendi deneyimlerimle soylemek istediklerim var. Erken gebelik testi yapmayin. Çift gordum v3 adet oldum. Baska bir arkadasima da olmus. Gecikmeyi bekleyin. Kaset test yapin ucuz olanlardan. Belirtileri de anlamlandirmayin. Hic göğsü agrimayan ben gogus agrisi yasadim. Kesin hamileyim dedim ama su an adetimin 2. Günü. Gecikmeyi bekleyin. Gec dollenmeye karsi da gecikmeniz devam ederse 10. Gecikme gününe kadar test yapabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi vurulunca da bu belirtiler oluyo benmde sol kasığımda yürüdüşce içinde top var gibi acıyo batıyor

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi

Eklentiler

• 29A8D5F2-4407-46D4-BFCE-63FDEC97FFFD.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 45
Adet oldum canım
Şu an tekrar bekliyorum inşallah gebe kalırım
Anladım canım inşallah rabbim en kısa zamanda doldurur kucaklarımızı hayırlısıyla Benimde iğnenin 12. Günü cesaret edemiyorum test yapmaya 3 yumurtam çatlamış durumda ama bilemedim doktor baya iç açıcı konuştu inşallah rabbim nasip eder

Test yap kan bugün

Kızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi

Eklentiler

• B070F11C-492F-492F-9B23-2C57AF81C6F7.png
    435,1 KB · Görüntüleme: 23
  • BD136124-826F-44FB-9B9D-94D7EFD938E6.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…