Gebeliğe Hazırlık Yardım edermisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor tam bir cinsmiş! İstediği testler de gebelik öncesinde ya da gebeliği öğrenince yapılan testler. Hiç dinlemeyin o doktoru yırtsın atsın diplomasını bu devirde hala nasıl bu kesin konuşabiliyormuş acaba herşeyin bir çaresi vardır hiç canınızı sıkmayın.
Bende yaptırmamayı düşünoyurum zaten.başka doktora gidicem

Hanımlar merhaba.bugum doktora gitdim bana kaç aylık evlim olduğumu sordu.bende 9 aylık evliyim.ve bana dedi ki sen kısırsın bende üzüldüm tabi.kendimi tutamadım.ağlamaya başladım.bende daha 1 yılım bitmediğini ve hormonlarda yumurtalığımda bi problem olmadığını söyledim.olsun dedi biz öyle diyoruz dedi.sonra altdan bakdı.ve üşütmen var dedi.bi sürü test istedi bunların bi.kaçını yapdırmışdım aslında.ve üstelik çok pahalı.bu resimdeki şeyler ne onları açıklaya bilirmisiniz gerekli şeylermi

:oha: diyorum.. canım sen tahlillerini yaptırmışsın eşinde yaptırsın eşinde de birşey çıkmazsa sadece zaman ve stresten uzak durman lazım.. 9 ayda olmayınca kısır olunuyorsa bizim buralarda hiç sağlam adam olmaması lazım tövbe ya rabbim yaa neler var

Ne gaddarca ve hadsizce bir yorum kisirsin nedir ya ...El insaf !!!Asla pes etme .Baska dr a git .Esin de tahlil versin sperm testi yaptirsin.

Back