O ne biçim insan ya.. baska doktora git muhakkakHanımlar merhaba.bugum doktora gitdim bana kaç aylık evlim olduğumu sordu.bende 9 aylık evliyim.ve bana dedi ki sen kısırsın bende üzüldüm tabi.kendimi tutamadım.ağlamaya başladım.bende daha 1 yılım bitmediğini ve hormonlarda yumurtalığımda bi problem olmadığını söyledim.olsun dedi biz öyle diyoruz dedi.sonra altdan bakdı.ve üşütmen var dedi.bi sürü test istedi bunların bi.kaçını yapdırmışdım aslında.ve üstelik çok pahalı.bu resimdeki şeyler ne onları açıklaya bilirmisiniz gerekli şeylermi
Evet canum azerbaycanda yazşıyorum.işte 9 aya kadar hamile kalmadığım için kısırsın dedi.benim her bi şeyimdr normaldı.nolurda olsun kısır kelimesi bana çok dokundupeki size neye dayanarak kısırsın dedi? bu zamanda hiç duymadım. Kabul etmeyin kesinlikle. Bir sorununuz olabilir. Tedavisine bakılır.
şimdi farkettim siz azerbeycanda mı yaşıyorsunuz?
öyle bişey yok. Başka doktora gidin, Türkiyeye gelme şansınız varsa buraya gelin. Doktor önemli.Evet canum azerbaycanda yazşıyorum.işte 9 aya kadar hamile kalmadığım için kısırsın dedi.benim her bi şeyimdr normaldı.nolurda olsun kısır kelimesi bana çok dokundu
Yok canım malesef video için tşkrler))öyle bişey yok. Başka doktora gidin, Türkiyeye gelme şansınız varsa buraya gelin. Doktor önemli.
bu videoyu izlemediysen izle
Malesef diğil.Şaka mı bu ?
Sen uzulme canim kisirsin da ne demekmis???Hanımlar merhaba.bugum doktora gitdim bana kaç aylık evlim olduğumu sordu.bende 9 aylık evliyim.ve bana dedi ki sen kısırsın bende üzüldüm tabi.kendimi tutamadım.ağlamaya başladım.bende daha 1 yılım bitmediğini ve hormonlarda yumurtalığımda bi problem olmadığını söyledim.olsun dedi biz öyle diyoruz dedi.sonra altdan bakdı.ve üşütmen var dedi.bi sürü test istedi bunların bi.kaçını yapdırmışdım aslında.ve üstelik çok pahalı.bu resimdeki şeyler ne onları açıklaya bilirmisiniz gerekli şeylermi
Yok kuzım nerde siqorta ya.siqorta bizden alicak nerdeyse.ama devlet var.başka doktora gidicem sinirlerim alt üst oldu.inşAllah Allah her kesin kucağını doldursun))Sen uzulme canim kisirsin da ne demekmis???
Pahali diyorsun bir de o kadar para verip bir de bunlari duymak hoc hos degil.
Sizde devlet hastanesi sigorta gibi seyler yok mu ya?
Testlerde bi toksoplazma insulun onu anlayabildim. Gerekli olanlari yaptirabilmelisin ki ona gore bir tedavin olsun..
Umarim tez zamanda kucagin dolsun canim.
Süper kısır)))))töbe töbe sınırlerim bozuldu iyceBenim 3 sene olmadı ben neyim o zaman :))
Bence o doktorun beyni kısırlasmis :))Süper kısır)))))töbe töbe sınırlerim bozuldu iyce
Doktor bana destek olucağına köstek oldu resmen.direk yüzüne insanın öylr şey söylenirmi.insanız sonuçdaBence o doktorun beyni kısırlasmis :))
Bende pco var. Doktora dedim ki benim yumurtalıklarim çalışmıyor. Bana kızdı. Ne demek çalışmıyor, çalışmıyor da nasıl regl oluyorsun diye :)) E dedim 3 ayda bir oluyorum. Sonuçta oluyorsun ya dedi
Doktorunuzu değiştirin bence. Ayrıca üzülmeyin de.. 9 ay çok kısa bir süre. İnşallah hayırlı vakitte siz de bir evlat sahibi olursunuz.Doktor bana destek olucağına köstek oldu resmen.direk yüzüne insanın öylr şey söylenirmi.insanız sonuçda
İnşAllah canım.Allah isteyen her kese nasip etsin en kısa süredeDoktorunuzu değiştirin bence. Ayrıca üzülmeyin de.. 9 ay çok kısa bir süre. İnşallah hayırlı vakitte siz de bir evlat sahibi olursunuz.
Doktor tam bir cinsmiş! İstediği testler de gebelik öncesinde ya da gebeliği öğrenince yapılan testler. Hiç dinlemeyin o doktoru yırtsın atsın diplomasını bu devirde hala nasıl bu kesin konuşabiliyormuş acaba herşeyin bir çaresi vardır hiç canınızı sıkmayın.Hanımlar merhaba.bugum doktora gitdim bana kaç aylık evlim olduğumu sordu.bende 9 aylık evliyim.ve bana dedi ki sen kısırsın bende üzüldüm tabi.kendimi tutamadım.ağlamaya başladım.bende daha 1 yılım bitmediğini ve hormonlarda yumurtalığımda bi problem olmadığını söyledim.olsun dedi biz öyle diyoruz dedi.sonra altdan bakdı.ve üşütmen var dedi.bi sürü test istedi bunların bi.kaçını yapdırmışdım aslında.ve üstelik çok pahalı.bu resimdeki şeyler ne onları açıklaya bilirmisiniz gerekli şeylermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?