Gebeliğe Hazırlık Yardım edermisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SerAy12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
1.546
1.617
83
Hanımlar merhaba.bugum doktora gitdim bana kaç aylık evlim olduğumu sordu.bende 9 aylık evliyim.ve bana dedi ki sen kısırsın bende üzüldüm tabi.kendimi tutamadım.ağlamaya başladım.bende daha 1 yılım bitmediğini ve hormonlarda yumurtalığımda bi problem olmadığını söyledim.olsun dedi biz öyle diyoruz dedi.sonra altdan bakdı.ve üşütmen var dedi.bi sürü test istedi bunların bi.kaçını yapdırmışdım aslında.ve üstelik çok pahalı.bu resimdeki şeyler ne onları açıklaya bilirmisiniz gerekli şeylermi

Eklentiler

• Screenshot_20180623-152653.png
    Screenshot_20180623-152653.png
    266,8 KB · Görüntüleme: 73
peki size neye dayanarak kısırsın dedi? bu zamanda hiç duymadım. Kabul etmeyin kesinlikle. Bir sorununuz olabilir. Tedavisine bakılır.
şimdi farkettim siz azerbeycanda mı yaşıyorsunuz?

Hanımlar merhaba.bugum doktora gitdim bana kaç aylık evlim olduğumu sordu.bende 9 aylık evliyim.ve bana dedi ki sen kısırsın bende üzüldüm tabi.kendimi tutamadım.ağlamaya başladım.bende daha 1 yılım bitmediğini ve hormonlarda yumurtalığımda bi problem olmadığını söyledim.olsun dedi biz öyle diyoruz dedi.sonra altdan bakdı.ve üşütmen var dedi.bi sürü test istedi bunların bi.kaçını yapdırmışdım aslında.ve üstelik çok pahalı.bu resimdeki şeyler ne onları açıklaya bilirmisiniz gerekli şeylermi
O ne biçim insan ya.. baska doktora git muhakkak

peki size neye dayanarak kısırsın dedi? bu zamanda hiç duymadım. Kabul etmeyin kesinlikle. Bir sorununuz olabilir. Tedavisine bakılır.
şimdi farkettim siz azerbeycanda mı yaşıyorsunuz?
Evet canum azerbaycanda yazşıyorum.işte 9 aya kadar hamile kalmadığım için kısırsın dedi.benim her bi şeyimdr normaldı.nolurda olsun kısır kelimesi bana çok dokundu

Evet canum azerbaycanda yazşıyorum.işte 9 aya kadar hamile kalmadığım için kısırsın dedi.benim her bi şeyimdr normaldı.nolurda olsun kısır kelimesi bana çok dokundu
öyle bişey yok. Başka doktora gidin, Türkiyeye gelme şansınız varsa buraya gelin. Doktor önemli.

bu videoyu izlemediysen izle

Ya kısırsın demek çok yanlış ama Azerbaycan’da bazen böyle cümleler bizdeki gibi anlaşılamıyor sanki bilemedim.

Kabul etme tabi ki, mutlaka başka doktora kontrole git, 9 ayda çocuğu olmayan herkes kısır olsaydı ohoo.

acilen doktorunu değiştir canım
önce kime ne zaman hangi durumlarda kısırlık teşhisi konur onu öğrensin
9 aylık evli kadına kısırsın denirmi?

Sen uzulme canim kisirsin da ne demekmis???
Pahali diyorsun bir de o kadar para verip bir de bunlari duymak hoc hos degil.
Sizde devlet hastanesi sigorta gibi seyler yok mu ya?
Testlerde bi toksoplazma insulun onu anlayabildim. Gerekli olanlari yaptirabilmelisin ki ona gore bir tedavin olsun..
Umarim tez zamanda kucagin dolsun canim.:KK200::anneadayı::anne:

Sen uzulme canim kisirsin da ne demekmis???
Pahali diyorsun bir de o kadar para verip bir de bunlari duymak hoc hos degil.
Sizde devlet hastanesi sigorta gibi seyler yok mu ya?
Testlerde bi toksoplazma insulun onu anlayabildim. Gerekli olanlari yaptirabilmelisin ki ona gore bir tedavin olsun..
Umarim tez zamanda kucagin dolsun canim.:KK200::anneadayı::anne:
Yok kuzım nerde siqorta ya.siqorta bizden alicak nerdeyse.ama devlet var.başka doktora gidicem sinirlerim alt üst oldu.inşAllah Allah her kesin kucağını doldursun))

Süper kısır)))))töbe töbe sınırlerim bozuldu iyce
Bence o doktorun beyni kısırlasmis :))
Bende pco var. Doktora dedim ki benim yumurtalıklarim çalışmıyor. Bana kızdı. Ne demek çalışmıyor, çalışmıyor da nasıl regl oluyorsun diye :)) E dedim 3 ayda bir oluyorum. Sonuçta oluyorsun ya dedi

Bence o doktorun beyni kısırlasmis :))
Bende pco var. Doktora dedim ki benim yumurtalıklarim çalışmıyor. Bana kızdı. Ne demek çalışmıyor, çalışmıyor da nasıl regl oluyorsun diye :)) E dedim 3 ayda bir oluyorum. Sonuçta oluyorsun ya dedi
Doktor bana destek olucağına köstek oldu resmen.direk yüzüne insanın öylr şey söylenirmi.insanız sonuçda

Doktor bana destek olucağına köstek oldu resmen.direk yüzüne insanın öylr şey söylenirmi.insanız sonuçda
Doktorunuzu değiştirin bence. Ayrıca üzülmeyin de.. 9 ay çok kısa bir süre. İnşallah hayırlı vakitte siz de bir evlat sahibi olursunuz.

Doktor tam bir cinsmiş! İstediği testler de gebelik öncesinde ya da gebeliği öğrenince yapılan testler. Hiç dinlemeyin o doktoru yırtsın atsın diplomasını bu devirde hala nasıl bu kesin konuşabiliyormuş acaba herşeyin bir çaresi vardır hiç canınızı sıkmayın.

Back