• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım edermisiniz kızlar ???

Sineray

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
2.425
0
316
- Yurtdışı
Saçlarımı mayıs ayında ilk defa boyattım kahverengi saçlarımı balköpüğü dememe ragmen kuaförüme bakır karamel boyadı. 3 ay boyunca birdaha boyatmadım artık diplerim baya çıktığı için bayramdan 1 hafta önce voila karamel rengine boyadım biraz açılsın diye ama açılmanın dışında rek farkı olmaksızın doğal saç rengime döndü :84::84::84:
Benim hayalimdeki saç rengi garnier bal köpüğü boyasının rengidir. Kızlar ben o rengi nasıl elde edebilirim :85::85::85::85: kuaförüme okadarda söyledim bir daha kuaföre gitmiycem. Birisi bana yardım edebilir m?
Garnier bal köpüğü kutusunun resmini bulamadım :14::14: O yüzden buna benzer bi renk kızlar lütfen yardımcı olun çok istiyorum.
$Bbexvei9655555.jpg

canım aynı rengi bende istiyorum ama bir türlü yapamadım bigün makyaj aynam diye blog buldum oradaki kız saç maşa tanıtıyor ordaki rengi çok beyenmiştim yorumlarda buldum rengini koleston açık küllü kumral ve garnierfındık kabuğunu karıştırmış çok güzel olmuş bi bak istersen:21:

Back