• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz hangisi?

tired38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
49
19
88
$ISLAMOGLU-DENIZ-YILDIZI-28-PARCA-CAY-SETI__78193629_0.webp$ISLAMOGLU-28-PARCA-ELA-SATEN-CAY-SETI__75759206_0.webp$NEHIR-ELA-SATEN-CAY-SETI-28-PARCA__74872723_0.webp$NEHIR-KELEBEK-SATEN-CAY-SETI-28-PARCA__74873176_0.webp$NEHIR-NOKTA-CAY-SETI-28-PARCA__74902683_0.webp
arkadaşlar çay seti alıcam fakat bi karar veremedim.. çok klasik olsun istemiyorum... fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı sayılır... ama bir türlü karar veremedim... yardım edermisiniz bana:)

sol en alttaki bence harika

hayatım ben en çok kelebek ondan sonra da ela yı beğendim :16:
fellikstar sende kelebek modelinden bahsettin sanırım...benimde ilk bunla ilgili araştırma yapmaya başladığımda elayı beğenmiştim sonra kelebeği gorunce onu daha çok beğendim ama yinede karar verememiştim teşekkürler fikirleriniz içinn ;))))

Ela modeli sadeliğiyle şık, kelebek modeli de detaylarıyla şık canım

Bence tarzın hangisine uygunsa onu tercih edebilirsin :34:

2 bernardo sanırım benim çay takımım o model
2 olsun bizim olsun diyorum:12:

2 bernardo sanırım benim çay takımım o model
2 olsun bizim olsun diyorum:12:

bilemedeim yaaa ikiside hoşuma gitti... 2 nin çay tabakları çok hoşuma gidiyor... diğerlerinden farklı sade ve hoş... güle güle güzel günlerde kullan canım benim:)

Ela modeli sadeliğiyle şık, kelebek modeli de detaylarıyla şık canım

Bence tarzın hangisine uygunsa onu tercih edebilirsin :34:

aynen çok doğru bir tespit... kelebek modelin tepsisi hoşuma gitti çay tabakları pek hoşuma gitmedi... ela modelinde çay tabakları çok şık duruyor... bide şöle bir problem var hani burda gidip bakabilcem bir yerde yok... kucuk bir ilçede kalıyorum... internetten incelediklerim bunlar...

sende canım acele etme karar veremiyorsan başka markalarada bak istersen

aynen çok doğru bir tespit... kelebek modelin tepsisi hoşuma gitti çay tabakları pek hoşuma gitmedi... ela modelinde çay tabakları çok şık duruyor... bide şöle bir problem var hani burda gidip bakabilcem bir yerde yok... kucuk bir ilçede kalıyorum... internetten incelediklerim bunlar...

ben olsam ela yı alırdım neden dersen canım çünkü çayı servis ederken çay tabakları tepsinin içindeki deseni her halükarda kapatacak gibi... daha göz önünde olan çay tabakları olacak...

2.si cok güzel bence. sanırım ben öyle model alırım.
kullanısı da rahat olsa gerek tepsinin

kızlar kelebek ve ela dedıgınız hangileri ya bılemedım ben :1::1:

benimki 2. siradakinden ama markasi islamoglu onun modellerine bak bi ben oneririm 25 yil garanti veriyor ben cok begenerek aldim :)

arkadaşlar kelebek modelinin içi sanırım dantel ürünle alakalı değil gibi mi yoksa ben mi yanılıyorum

canım benim aldığım 1. model ben alırken mağazada seçenek fazla yoktu ama markayı nette çok tavsiye ettikleri için almıştım

2. yani ela modeli canım..
Ben aldım ve inan yakından çok daha harika bayıldım :69:

Back
X