• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz gebelik şüphesi

3_betul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
4
0
36
Erzurum
adetim gecikeli 10 gun oldu.. 8 gun once evde idrar testi yaptım belli belirsiz bi pozitiflik vardı sonra hastaneye gittim kan testi yaptırdım negarif cıktı.. bugun 10. gun hala adetim gelmeyince bi daha test aldım yine daha belirgin bi pozitif cıktı.. karnımın sol altına bastırınca bi agrı hissediyorum.. doktora gidecem ama korkuyorumda.. acaba kist filan mı var yoksa gebemiyim.. ama kan testinin yanlış cıkma ihtimalı varmıdır ki ayy duygularım karma karısık oldu.. :50: :59:

ALLAH ALLAH belkı geç döllenmedır doktora testıde götür barı tekrarlasın kan testını hamılesın canım bence

ALLAH ALLAH belkı geç döllenmedır doktora testıde götür barı tekrarlasın kan testını hamılesın canım bence

şimdi bi eczane daha bulayım olmadı baska marka bi test daha alayım oda pozitif cıkarsa kesin doktora giderim zaten.. ki hamilelik belirtilerimde vardı ama kan testi negatif cıkınca onemsemedim psikolojik yapıyorumdur diye.. kan testi yaptırdım 1.20 cıktı internetten baktım sonucuma ben negatif dedim doktora gostermedim.. 1.20 negatif oluyo demi yaa ben mı yanlış biliyorum yoksa.. boş gebelik gecirdim daha oncede o yüzden cok korkuyorum..

evet negatıf oluyor dene haber ver canım bakalım negatıf mi?

yaptım cnm yine pozitif cıktı ama önceki testten daha silik cıktı.. kist varkende pozitif cıkabiliyomuş heralde kist var diyorum.. hamile olmayı çok istiyorum inş hamileyimdir ama kan testi aklımı karıstırdı biraz.. kan testinde yanılma payı olmuyomuş çünkü.. internettede arastırdım kan testi hatalı çıkan birine rastlamadım.. sen rastladın mı hiç?

Back