Dosya ekle kısmına sürekli basıyorum ama bisey olmuyor başka türlü yükleniyor muEvet 2. Çizgi çıkması pozitif demek testi buraya atabilirseniz daha iyi yorum yaparız
Canım uygulamadan giriyosan olmaz chormdan gir foto yüklemek icinDosya ekle kısmına sürekli basıyorum ama bisey olmuyor başka türlü yükleniyor mu
Canım hiç beklemeden mi cıktı bu ne kadar süre geçti
Evet canım hemen cıktı biraz bekleyincede pembelestiCanım hiç beklemeden mi cıktı bu ne kadar süre geçti
Inşallah canım yaEvet silik görünüyor 7 gün gecikmeye daha koyu olması gerekirdi geç döllenme olabilir
Var gibi duruyor iki günde bir testi tekrarla koyulugunu takip et hemen doktara gitmeni önermem malum virüs yüzündenEvet canım hemen cıktı biraz bekleyincede pembelesti
Inşallah vardır yaSilik çizgi pozitif testin üstünde de yazıyor zaten ama bu çok belirsiz. Koyulasmasini takip etmen gerekiyor tek testle karar verilmez ama gölge var umarım vardır gerçekten
Aynen Canım bende gitmek istemiyorum inşallah vardır bir kaç gün sonra tekrarlayacağım bakalımVar gibi duruyor iki günde bir testi tekrarla koyulugunu takip et hemen doktara gitmeni önermem malum virüs yüzünden
Ayyyy inşallah ayenn takibe devam7gün gecikmiş daha koyu olması gerekiyordu..ama şu durumda hamilesin...takibe devam...
cnm geç dollenme benceEvet canım hemen cıktı biraz bekleyincede pembelesti
Inşallah canım bir hafta bekleyip yine tekrarlayacagimCnm
cnm geç dollenme bence
sen enson rahîm filmi mi ckeilmsitin cnmInşallah canım bir hafta bekleyip yine tekrarlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?