• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz?

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama bir sıkıntımız var..
Ekim 8 de düğünüm var 9-14 arası balayına yer bakıyoruz ama o aylarda cok rıskli.
Denize girmek istiyorum ama o aylarda ancak kıbrıs olur dıyorlar bilgi sahıbı olan var mıdır?
Önerilerinizi şimdiden bekliyorum.

Merhabalar,

Ekim 8 de düğünüm var 9-14 arası balayına yer bakıyoruz ama o aylarda cok rıskli.
Denize girmek istiyorum ama o aylarda ancak kıbrıs olur dıyorlar bilgi sahıbı olan var mıdır?
bsey sorucagm cok alakasiz olacak ama giresunlu musun

Merhabalar,

kibris bnce ekim ayi ruzgarli oluyor denze girebilecgni dusunmuyorum sn yine iyi arastr derim

Ultra herşey dahil deniliyormuş ama ekstra ücret çıkıyormuş.. Kıbrısta nereyi tavsiye edersiniz?
Ücreti bırak ben genel olarak sevmedim orayı yani yemekler eğlence vs olarak ta..sıkıcı bulmuştum aslında..
Kibrista Kaya Artemis güzel. Bir çok yer var aslında ama inan aklımda yok fazla..

Back