• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim eder misiniz:/

ezgi18

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
41
0
16
Ankara
Ben 1 hafta once kas alti yontemiyle ameliyat oldum. Ilk sutyen cok sıktıgı icin govdemin yan kisminda sislik oldu tam sutyenin lastiginin sıktıgı bolgede ve aciyordu. Yeni bir sutyen aldim ama onun da kopcalarini tam kapatmiyorum baya bol kullaniyorum o bolgeyi acitmasin diye, neredeyse yok gibi. Bu durum sorun olur mu ? Yani 1 hafta olmusken gogusleri bu kadar serbest birakmak sorun yaratir mi :(

Canım keşke doktoruna beden sorsaydin.bana on gün oldu sutyen giydirmiyor.ben aldım bi tane internetten ölçüyü tahminen buldum ama olacakmı bilmiyorum.sen de bi sor sonra yanlış şekillenmesin

On gundur giydirmediyse sorun olmuyor demektir serbest olmalari, bu rahatlatti beni:) ilk sutyeni zaten doktor giydirdi ama ilk gydirdiginde tam oluyordu sonra sislik olunca iyice sıktı ben sordum yeni sutyen alabilirsin dedi tarif etti ona gore aldim ama dedigim gibi baya bol kullaniyorum onu neredeyse yok yani. Kafama takildi sorun yaratir mi diye :) Sana 10 gundur tak demediyse demekki cok da gereken birsey degil sıkı sutyen kullanmak :) cok tesekkur ederim canim

Her doktorun hastaya önerileri farklıdır.Ama genelde tavsiye edilen ameliyattan bir hafta 10 gün sonra ameliyatta takılan korse şeklimde sütyeni kullanmak,daha sonra doktorun bu sütyeni çıkarıp tavsiye ettigi sporcu sütyenlerinden kullanmaktır.Bu sporcu sütyenini ilk 3 ay düzenli kullanmak önemli.Ameliyattan sonra protezler hemen yer edinemez.Sütyeniniz Blraz sıkı olmalı be protezleri doğru olanyerde sabitleyip doğru olan yerde tutmalı tabikide..Gevşek olan bir sütyen sağlıklı olmaz..Lütfen bu konuyu doktorunuza danışın ve ona göre hareket edin..

Back