yardım eder misiniz?

kumrucum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
2
0
selamsengözlerimebaksanab siteyi bi kaç haftadır takip ediyorum gerçekten tam bizlere göre sizden bi konuda fikir istiyorum fisfisfisbilgisayar mühendisliğinde okuyorum ve açıköğretimden 2. bir üni okumak istiyorum ancak iş araken yardımcı olması gereken bi bölüm istiyorum sizce ne okumalıyım :nazar:seçeneklerim aşağıda bunlar herkes için geçerli yardım ederseniz sevinirim Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Ev İdaresi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Programı
Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı
Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Programı
Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret Programı
Açıköğretim Fakültesi Muhasebe Programı
Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Programı
Açıköğretim Fakültesi Tarım Programı
Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı
Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Açıköğretim Fakültesi Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı

Lisans Programları

İşletme Fakültesi İşletme Bölümü
İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü
İktisat Fakültesi Maliye Bölümü
İktisat Fakültesi İktisat Bölümü
İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü kaydirigubbakcemile5
/FONT]

bu konuda bi bilgim yok ama sadece basarilar demek icin yazdim,,,benim gibi okuyamamis insanlar icin birazda ozendirici........allah yolunu acik etsin,,,,,ne mutlu sanaa.s.

selamsengözlerimebaksanab siteyi bi kaç haftadır takip ediyorum gerçekten tam bizlere göre sizden bi konuda fikir istiyorum fisfisfisbilgisayar mühendisliğinde okuyorum ve açıköğretimden 2. bir üni okumak istiyorum ancak iş araken yardımcı olması gereken bi bölüm istiyorum sizce ne okumalıyım :nazar:seçeneklerim aşağıda bunlar herkes için geçerli yardım ederseniz sevinirim Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Ev İdaresi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Programı
Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Programı
Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Programı
Açıköğretim Fakültesi Tarım Programı
Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı
Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Açıköğretim Fakültesi Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı
Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı

Lisans Programları

İşletme Fakültesi İşletme Bölümü
İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü
İktisat Fakültesi Maliye Bölümü
İktisat Fakültesi İktisat Bölümü
İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü kaydirigubbakcemile5
/FONT]

canım bilgisayar mühendisliği kendi başına yeten çok güzel bir bölüm...zaten zaman teknoloji zamanı bilgisayar mühendisi olarak her alanda iş bulma imkanın çok fazla..birde yanına ileri derecede ingilizce bilgisi eklersen süper olur..bence dil kursuna gitmelisin...çalışmak istediğin sektörde önemli banka bilgi işlemde çalışmak istersen bankacılık okuyabilirisn eğer istiyorsan ikinci üniversite.yada yüksek lisans yapman da iş alanında senin diğer rakiplerinden öne çıkarır.

bende baılık ve sigortacılık ve işletme arasında kararsız kaldım :sm_confused:ingilizce berbat bişey zaten 2 yıldır canım çıktı ama vazgeçmicem bunuda halldicem darısı sizlere arkadaşlar

canım bence hiç ikinci bir üniversite için kafa yorma çünkü zaten çok iyi bir bölümün olduğu gibi sana açıköğretimde sana faydası olacak senin alanınla ilgili bir bölümde yok bence sen bilgisayar programlarıyla kendini geliştir mesela okulda grafik programlarını göstermezler onları öğrenebilceğin bir kursa git, yada masal perisinin önerisi gibi bence de dil çok önemli ingilizce hatta 2. bir dil daha öğrenmeye çalış yani sen işletme yada iktisat okusan sana ne fayda onlar senin alanında çok uzakta bölümler.

İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü
/FONT]

a.s.a.s. :hooray::hooray::hooray:

X