Bölüm secemiyorummm! Yardımmm

bu arada bende kamu 3.sinifim dersler sozel agirlikli bu yil sayisal dersm hic yok sanirm kayit yenileme tarihi henuz gelmedigi icin tam derslerimi goremedim..iktisat ve matematigi 1.sinifta gordum 3.sinifta farkli bi sekli var mi bilmiyorm ama gercekten zor degil dersler..
Siz zaten ogrencimisiniz lisans tamamlamalik bir durumunuz yok ki .lisans tamamlama yani DGS 2 yıllık okuyup 4 tamamlama oluyor.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme 12 ekim.23 ekim arası.
Anadolu Üniversitesi mi okuyor sunuz.

Bayanlar şimdi ben ön kayıt yaptım,ilk defa kayıt olacağım.
Ama anlamadığım nokta

İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT BAŞVURU ekranında
Başvuru Tarihi:

09 Eylül 2015 Saat: 00.00 - 22 Eylül 2015 Saat: 17.00

09 Eylül 2015 - 21 Eylül 2015, Mesai Saatleri

Mazeretli Kayıt Tarihi:
22 Eylül 2015, Mesai Saatleri

Yazıyor.

Ama ikinci üniversite diye arattığımda sayfasında
2015-2016 Öğretim Yılı İçin Planlanan İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri
İnternet Başvuru Tarihi
09 Eylül 2015 - 29 Eylül 2015
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 09 Eylül 2015 - 28 Eylül 2015
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 29 Eylül 2015

Yazıyor.Şimdi ben yarın vakıfbank'a parayı yatırıp bürodan kesin kayıt olabilecek miyim.Anlamadım hiç:KK43:

Siz zaten ogrencimisiniz lisans tamamlamalik bir durumunuz yok ki .lisans tamamlama yani DGS 2 yıllık okuyup 4 tamamlama oluyor.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme 12 ekim.23 ekim arası.
Anadolu Üniversitesi mi okuyor sunuz.
evet :) ama eşim için sormuştum:)

Evet gecen alimda yapti
Ama.onumuzdeki alimda hangi kurum kac alim yapacak daha belli degil

Tesekkur ederim cevabiniz icin.
Kayit yaptirayim burada topik acacam paylasim yapariz calismalarimizi.
ya gercekten alım yaptımı inanın yüreğime su serptiniz resmen :KK36:çünkü hiç bi yerde kesin bi bilgi yazmiyor sgk nın aldıgı memur sayısı görülüyor ama hangi koddan aldıgına dair bi bilgi yok:KK43: aslında durum su ben kamu lisans okudugum için suan 3 e gectım önlısans dıploması almaya hakkım varya ama kamu önlısans dıploması olana sadece 3001 den tercıh hakkı verıyorlr bu durumda da bi çok kuruma tercih hakkı olmuyor:KK43: peki kac puanla almış 3001 den en düşük bu biliniyor mu yada nerden bakabilirim:KK43:

ya gercekten alım yaptımı inanın yüreğime su serptiniz resmen :KK36:çünkü hiç bi yerde kesin bi bilgi yazmiyor sgk nın aldıgı memur sayısı görülüyor ama hangi koddan aldıgına dair bi bilgi yok:KK43: aslında durum su ben kamu lisans okudugum için suan 3 e gectım önlısans dıploması almaya hakkım varya ama kamu önlısans dıploması olana sadece 3001 den tercıh hakkı verıyorlr bu durumda da bi çok kuruma tercih hakkı olmuyor:KK43: peki kac puanla almış 3001 den en düşük bu biliniyor mu yada nerden bakabilirim:KK43:
Canim benim puanim 87.2,ve onumdr 900 kisi var
En son 3001 89 da kaldi.
Bende 3001 den tercih yapiyorum

Bayanlar şimdi ben ön kayıt yaptım,ilk defa kayıt olacağım.
Ama anlamadığım nokta

İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT BAŞVURU ekranında
Başvuru Tarihi:

09 Eylül 2015 Saat: 00.00 - 22 Eylül 2015 Saat: 17.00

09 Eylül 2015 - 21 Eylül 2015, Mesai Saatleri

Mazeretli Kayıt Tarihi:
22 Eylül 2015, Mesai Saatleri

Yazıyor.

Ama ikinci üniversite diye arattığımda sayfasında
2015-2016 Öğretim Yılı İçin Planlanan İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri
İnternet Başvuru Tarihi
09 Eylül 2015 - 29 Eylül 2015
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 09 Eylül 2015 - 28 Eylül 2015
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 29 Eylül 2015

Yazıyor.Şimdi ben yarın vakıfbank'a parayı yatırıp bürodan kesin kayıt olabilecek miyim.Anlamadım hiç:KK43:
mümkün evet, son gün yarın

Siz 12 ekim 23 ekim arası.
Esinizin başladı. DGS .bu sene son kez sınavsız alacak.
Seneye dikey geçiş sınavı ile alacak.
şu açıkögretımin tüm çagrı merkezlerini toplasak bi siz etmezsiniz vala:)Çok teşekkür ederm ilginz için..:KK36:

2 yıllık unıversıte okudum.Bu sene sınavsız gecıs hakkı sonmuş. Açıkögretimden lısans tamamlamak istiyorum. AMA bir türlü ne bölümü okuyacagıma karar veremedım. Kayıtların bıtmesıne az bır sure kaldı. Matematık yapamıyorum.Bu yuzden epey zorlanıyorum bölüm secmekte. Bölümler; İktisat,İşletme,Maliye,Konaklama,Uluslar arası ilişkiler, kamu yönetimi ve calısma ekonomisi sizce hangısını secmeliyim? iş olanagı acısından ve atanma acısından hangısı daha iyi ? tecrübeli yorumlarınıza güveniyorum. Ona göre karar verecegim.
bu bölümlerin hiç birinde sizin için matematik yok... çünkü 3 den başlayacaksınız... kamu yönetimi okuması daha kolay olur...

X