Yardım eder misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenur9090

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
11
0
20
Dün merakımdan bir anlık eşekliğimden makatıma sert bir cisim soktum biraz. sonra dışkıyla kan geldi ama sonra geçti. Şuanda da kan yok.acaba tahriş mi oldu çünkü biraz tahriş hissi yaşıyorum bir şey olmuş müdür kendiliğinden geçer mi yardım eder misiniz

Amaç nedir?

Bir şey olur mu yinede enfeksiyon,çatlak vs. Ama herhangi bir ağrı yok kan yok sadece tahriş gibi ve kaşıntı yanma hissi gibi bişry
Ayy kadın size iki saattir ne yapabilirsiniz anlatıyor daha aynı şeyleri sayıklıyorsunuz bi de iki defa aynı konuyu açmışsınız ne duymak rahatlatacak sizi ne bilelim ne soktunuz da zorla kanattınız belki mikrop dolu bi şeyi soktunuz belki de iki güne geçecek tahriş oldu sadece biz nereden bilelim?? ellerimlekazidim ellerimlekazidim ay çok sabırlısınız okurken krize girdim 😂

Ayy kadın size iki saattir ne yapabilirsiniz anlatıyor daha aynı şeyleri sayıklıyorsunuz bi de iki defa aynı konuyu açmışsınız ne duymak rahatlatacak sizi ne bilelim ne soktunuz da zorla kanattınız belki mikrop dolu bi şeyi soktunuz belki de iki güne geçecek tahriş oldu sadece biz nereden bilelim?? ellerimlekazidim ellerimlekazidim ay çok sabırlısınız okurken krize girdim 😂
Korktum sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X