- 25 Haziran 2016
- 7.395
- 13.078
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Kaç derecede yıkadınız ?Iyi aksamlar herkese bi konuda yardim isteyecektim.bayramdan bi kac gun once bi magazadan viskon kumas bi elbise aldim.bayramda giydim sonra yikadim bugun tekrar giyecekken bi baktim baya kisalmis.suya cekmis sanirim utuledim biraz uzadi ama yine kisa yani.fisi faturasi falan hepsini atmistim.bu arada magaza kurumsal degil normal bi butik.sizce gidip derdimi anlatsam urunde degisim yada iade olur mu.daha dogrusu bu konuda haklarim nelerdir
En dusuk ayarda yikadim.sikmada yok denecek kadar azdiKötü olmuş .. Elbisenin üstünde kaç derece yıkanağı yazıyo , talimatları uyguladın mı , bazı elbiseler sıkma dahi yapılmıyor ..
Urunlerini tanirlar da degistirirler mi bilmiyorumO kumaşlar da normal de bi kere suya sokup çıkarın yıkamadan diye onermeleri gerekir. Fiş yoksa biraz zor olur gibi ama mutlaka ürünlerini tanirlar
30 derecedeKaç derecede yıkadınız ?
Belki değiştirirler , sen götür bakalım .En dusuk ayarda yikadim.sikmada yok denecek kadar azdi
Hayir baktim hic bisey yazmiyordu.ic tarafta bedeni yaziyor sadece ekstra bi yazi yokÜstünde yalnızca kuru temizleme yapılır gibi bir yazı var mı?
Bende oyle dusunuyorum ama sonucta benden kaynakli bi durum degilki.ustunde hangi derecede yikanacagina dair bi bilgide yokYıkanan kullanılan ürünün değişim veya iade yapılacağını sanmam ama bir şansınızı deneyin.
Aslinda surekli alisveris yaptigim yer beni taniyorlar ama bencede degistirmezlerYikanmis urunde biraz zor
Yani belki yanlislikla yuksek isida yikadiniz diye inanmazlar.
Yine de sansinizi deneyin
Bende oyle dusunuyorum ama sonucta benden kaynakli bi durum degilki.ustunde hangi derecede yikanacagina dair bi bilgide yok
Yok cok pahali degildi ama bi kere giydim cop oldu ona uzuluyorumKabul etmezlerse tüketici hakem heyetine kusurlu mal olarak başvurmayı denersin. Çok pahalı bir ürün muydu uğraşmaya değer mi bilmiyorum da
En iyisi hic gitmemek mi diyosunuzNormalde geri almaları lazım ama sanırım değiştirmezler sizi sıcak suyla yıkamakla suçlarlar, sinirinizi tavan yaptırıp yollarlarş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?