- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya ben bu işlerin yabancısıyım ama gerçekten çok sinirlendim. Kıbrıslı arkadaşlara sordum şikayet etme ilgilenmezler ama böyle bir şey yapamazlar dedi. Çok saçma.ptt her yerde ptt normaldir
Galiba o anlama geliyor ama bu resmen baştan savma. Yarın sabah gideceğim inşallah geri göndermezler. Özellikle derslerden dolayı yetişemeyip mağdur oldgunu belirtmeme rağmen ve takip nolu göstermeme rağmen vermediler. Gerçekten çok saçma.Nasıl yani kargon şuan şubede ama senin için bulmakla uğraşamayız çünkü yoğunuz mu demek yeterli personel yok?
Iste ben de bundan korkuyorumsize yarin gidip sesinizi yukseltin diyecegim ama onu da yapamayacaksiniz
neden kendinizi degistirmek icin birsey yapmiyorsunuz?Iste ben de bundan korkuyorum
Eminim ki yarın kargoyu vermediklerinde piki diye kuzu kuzu çıkarken bulacağım kendimi
Ne yapılabilir hiç bilmiyorum ki. Ama ben ileride olacakları da kestirebiliyorum aslında. Bu değişmezse. De işte ne yapabileceğimi bilmiyorum.neden kendinizi degistirmek icin birsey yapmiyorsunuz?
inanin hayat boyle cok zor gecer
Bir de ben mesela yarın vermemeleri durumunda sert tepki verip haklıyken haksız duruma düşmekten korkuyorum.
kisisel gelisim kitaplari okuyun , universitenin drama yada tiyatro klubu vardir oraya uye olun , disa donuk insanlari izleyin inceleyin , bir sure sonra onlarinda siradan faniler oldugunu goreceksiniz zaten , o zaman belki siz de kendiniE guvenininizi kazanirsinizNe yapılabilir hiç bilmiyorum ki. Ama ben ileride olacakları da kestirebiliyorum aslında. Bu değişmezse. De işte ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Polis çağırmak da biraz ağır olmaz miSert tepki icin gec bile kalmissiniz.
Haklisiniz herkosulda kargomu almadan hicbiryere gitmiyorum vermezseniz kargomu gasp ettiler diye polis cagirirum de
Burada çok fazla aktivite yok yani arada partiler vs oluyor ama ulasim biraz sıkıntılı gece saati o yüzden gidemiyorum pek. Ama benimki biraz aileden kaynaklanıyor olabilir özellikle baba tarafından. Hala da yenebilmiş değilim. Örneğin uçak biletinin saati bana pek uygun gelmedi risk olmasın diye kendimi anlatmaya calistikca anlayissiz kotu evlat oluyorum nankör ölüyorum bu kadar bana soğuk olmasına ve hala özgüvenimi kırmaya çalışmasına alışamadımkisisel gelisim kitaplari okuyun , universitenin drama yada tiyatro klubu vardir oraya uye olun , disa donuk insanlari izleyin inceleyin , bir sure sonra onlarinda siradan faniler oldugunu goreceksiniz zaten , o zaman belki siz de kendiniE guvenininizi kazanirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?