Yardim eder misiniz

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.828
3.147
133
Iyi akşamlar.
Bildiğiniz üzere geçen hafta sipariş vermiştim bir hobi sitesinden. Siparişlerim geldi fakat burada (KKTC) kargonuz p... ile geldiği zaman postaneden almanız gerekiyor. Postane de sabah 9 öğlen 12 arası çalışıyor.
Geçen gün gittiğimde burada sevk edildi yazıyor daha bizde değil dagiticiya teslim edildi yazınca gel diye gonderdiler. Dün akşam dagiticiya teslim edildi yazısını görünce bu sabah kalkıp gittim ancak bugün de "paketin hazır görünüyor internette evet ancak bugün yeterli personel yok daha islem suruyor yarin gel" denilerek geri gönderildim.
Şimdi düşünüyorum yarın neden geri gonderilecegim acaba diye. Hatta gitmemeyi bile düşünüyorum ama sonraya kalmasını da istemiyorum.
Aranızda Kıbrısta yaşayan var mı ? Veya da postanede calisan ? Gerçekten böyle hazir olmayan bir paketi hazir olarak isleyip sonra da sebepsiz yere vermeme hakları var mı ?
NOT: içinde gümrükte kalacak bir şey kesinlikle yoktur. Başta dedim öyle bir şey mi ama ne sipariş ettiğimi biliyorum uzaktan yakından alakası yok.

ptt her yerde ptt normaldir
Ya ben bu işlerin yabancısıyım ama gerçekten çok sinirlendim. Kıbrıslı arkadaşlara sordum şikayet etme ilgilenmezler ama böyle bir şey yapamazlar dedi. Çok saçma.
Hadi diyelim personel yok gerçekten bir bildiri düzenlemek bu kadar zor mu hani personel olmadığından şu tarihte gelen kargolar teslim edilememektedir şeklinde.

Nasıl yani kargon şuan şubede ama senin için bulmakla uğraşamayız çünkü yoğunuz mu demek yeterli personel yok?
Galiba o anlama geliyor ama bu resmen baştan savma. Yarın sabah gideceğim inşallah geri göndermezler. Özellikle derslerden dolayı yetişemeyip mağdur oldgunu belirtmeme rağmen ve takip nolu göstermeme rağmen vermediler. Gerçekten çok saçma.

Yarın vermezlerse yanlarında alo ptt'yi ara, takip noma göre kargom şubeye ulaşmış gözüküyor, x şahısta kargomun şubede olduğunu onaylıyor ancak yoğunluk sebebiyle bana teslim edemeyeceğini söylüyor naapmalıyım acaba diye sor?

her yilbasi oncesi tum kargo sirketlerinde benzer seyler olur

size yarin gidip sesinizi yukseltin diyecegim ama onu da yapamayacaksiniz

Ne yapılabilir hiç bilmiyorum ki. Ama ben ileride olacakları da kestirebiliyorum aslında. Bu değişmezse. De işte ne yapabileceğimi bilmiyorum.
kisisel gelisim kitaplari okuyun , universitenin drama yada tiyatro klubu vardir oraya uye olun , disa donuk insanlari izleyin inceleyin , bir sure sonra onlarinda siradan faniler oldugunu goreceksiniz zaten , o zaman belki siz de kendiniE guvenininizi kazanirsiniz

Sert tepki icin gec bile kalmissiniz.
Haklisiniz herkosulda kargomu almadan hicbiryere gitmiyorum vermezseniz kargomu gasp ettiler diye polis cagirirum de
Polis çağırmak da biraz ağır olmaz mi
Sonuçta buranın vatandaşı değilim bir şey değilim ama aslında olabilir yarın vermezlerse bunu da düşünürüm
Başta şeyi düşündüm acaba örgü şişi yasaklı madde de vermiyorlar mı diye ama sonucta paketi önlerinde açtırıp bakmaları gerekmez mi.
Personel hastaneye gitmiş ondan verememişler e o kadar kişi bilgisayar başındaydı ve bir kaç kişiyi iceride kargo açarken gördüm hadi bunu da açıklayın (diyemedi)

Burada çok fazla aktivite yok yani arada partiler vs oluyor ama ulasim biraz sıkıntılı gece saati o yüzden gidemiyorum pek. Ama benimki biraz aileden kaynaklanıyor olabilir özellikle baba tarafından. Hala da yenebilmiş değilim. Örneğin uçak biletinin saati bana pek uygun gelmedi risk olmasın diye kendimi anlatmaya calistikca anlayissiz kotu evlat oluyorum nankör ölüyorum bu kadar bana soğuk olmasına ve hala özgüvenimi kırmaya çalışmasına alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…