• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım eder misiniz. konu çok önemli.

Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus.

Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim.

Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana.

Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice bir pakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğini düşünmüyorum.
Güzel arkadaşım niye cevap veriyorsun ki? Ne yazarsan yaz, sen onunla iletişime devam ettiğin sürece, adam da asılmaya devam edecek. Oyun oynuya aklınca, zoru elde etmek oyunu. Hiç dönme maillerine, bir hiç olduğunu bilsin pissliik.

Adamı doğru yola getirmek size mi kaldı ya? Engelleyeceksin her turlu. Emaili de engelleyebiliyorsunuz. Hala ulaşmaya çalışıyorsa polisle tehdit et. Oturup ciddi ciddi laf mı anlatmaya çalışıyorsunuz...

Bir daha yazarsa bütün mesajlari eşine yollamakla tehdit et. Tabiiki ben olsam bilmek isterdim ama adam niyeti bozmuş, sen karışma bence her türlü tehditi et ifşa etmekle ilgili sertçe ve asla iletişim kurma, sen iyi niyet gösterirsin ama sen suçlu çıkarsın sonunda.hiç uğraşma işin bu kısmıyla bırak Allah bildiği gibi yapsın.

mesajlarını silmiyorum, aileme ve erkek arkadaşıma söyledim, savcılığa taciz ediliyorum diye şikayet edecem deyin.
Anneme anlattım erkek arkadasim biliyor herseyi arkamda ve eşine de söylerim diye tehdit ettim kaç kere ve devam etti. İnanmıyor sanırım bana. Şimdi beni rahatsız eden şey o adamın derdi benimle değil ki. Tamam ben attım diyelim başımdan ama o arayista. Bir kadına eşine bunun yapılmasını hazmedemiyorum.

sanki yeterince net olamamış gibisiniz..
iletişimi kesin.

Anneme anlattım erkek arkadasim biliyor herseyi arkamda ve eşine de söylerim diye tehdit ettim kaç kere ve devam etti. İnanmıyor sanırım bana. Şimdi beni rahatsız eden şey o adamın derdi benimle değil ki. Tamam ben attım diyelim başımdan ama o arayista. Bir kadına eşine bunun yapılmasını hazmedemiyorum.

bırak ne halleri varsa görsünler. sen kendini kurtar bu pislikten. bu saatten sonra eşek kadar adamı yola getiremezsin. karısına söyledin diyelim, kocasına inanır, kocası kendine inandırır. üstelik bir de seni suçlu çıkarırlar.

Cewap wermeyerek maiillerine zaten onu başından atarsın yanii...

Doğru yoluda göstermeyin, anlamıyor belliki..

Hiç cewap yazmayın bu ona en iyi cewap olur..

Siz cewap werdikçe bile o eğleniyor...

Güzel arkadaşım niye cevap veriyorsun ki? Ne yazarsan yaz, sen onunla iletişime devam ettiğin sürece, adam da asılmaya devam edecek. Oyun oynuya aklınca, zoru elde etmek oyunu. Hiç dönme maillerine, bir hiç olduğunu bilsin pissliik.
Ne biliyim akıl verirsem yanlisini görüp pisman olur diye anlattım. Esin çok güzel melek gibi bulamazsin öylesini dedim. Allah sana onu nasip etmiş helalin varken böyle günlük zevklerin peşinde koşma gunah haksızlık dedim daha neler neler. En son bana birliktelik yasamak ister miydin deyince bende ipler koptu zaten. Ağzıma geleni saydim.

Günaydın arkadaşlar. Benim çok yakın bir arkadaşım size birşey danışmak istiyor. Aşağıdakileri o yazacak.
merhaba benim büyük bir derdim içinden çıkamadıgim bir durum var. Yazacaklarim uzun olabilir ama bir ailenin kaderi doz konusu. Lütfen okuyup yardım edin. Ben kendi halinde yaşayan bir insanim. Benim çalıştığım yerde eskiden birlikte çalıştığım bir arkadaşım vardı. Bu kişi erkek ve biz tanıştığımiz sirada kiz arkadaşı vardı. Sonra işten ayrıldı ama ara ara mesaj atıp hal hatır sorar muhabbet ederdik. Sonra bu arkadaşım nisanlandi ve evlendi o kiz arkadasiyla.

Evlendikten bir ay sonra iş seyehatine gitmiş ve o zaman bir hafta boyunca bana mesaj attı gece aradi filan. En son gecenin bir yarısı bana mesaj atmışti. Şöyle yazıyordu -seni ozlediğimi hissediyorum. Ben neye uğradığımi şaşırdım. Size yemin ederim kardes abi olarak görüyordum onu. En ufak bir yanlisim olmadı. Karşılık vermedim.

Iki gün sonra doğumgünümdu ve mesaj atmış bunun üzerine doğum günümü kutlamis. Sağol dedim. Niye Soğuksun diye mesaj atmış. Soguk olmayip da ne yapacagim ne cevap bekliyordu anlamadım. Cevap olarak en son yazdigindan rahatsız oldum. Esin görse yanlış anlar sen benim arkadasimsin dedim. Tamam diye cevap yazdi.

arkadaşlar keşke bu kadar olsaydı. O kadar çok şey var ki. Ben ne yapayım bir akıl bir fikir verinbanaa nolur. Kendimi sorumlu hissediyorum. Eşinin yerinde olsam kesinlikle bilmek isterdim. Ben ne yapiyim.

Ek
Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus. Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim. Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana. Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice birpakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğinidüşünmüyorum.
Sen hatalısın.Evlenmiş adam,arkadaşın dahi olsa,sınırı çizmeliydin.Evli adam sana 1 hafta boyunca mesaj atıyor gece arıyor ve sen o zaman hiç bir tepki vermeyerek,mesajlarına cevap vererek,gece aradığında konuşarak onun nabzına şerbeti vermişsin.Cesaret almış yüz bulmuş.

Hala yok şöyle mail attım,doğruya yönlendirmek istedim diyorsun.Sanane elin adamının doğrusundan yanlışından.Cevap verme muhatap alma.Zaten sana özlemekle ilgili mesaj yazdığında,kendine gel haddini bil beni sanıyorsun beni bidaha arama deyip iletişimi kesmeliydin.

Günaydın arkadaşlar. Benim çok yakın bir arkadaşım size birşey danışmak istiyor. Aşağıdakileri o yazacak.
merhaba benim büyük bir derdim içinden çıkamadıgim bir durum var. Yazacaklarim uzun olabilir ama bir ailenin kaderi doz konusu. Lütfen okuyup yardım edin. Ben kendi halinde yaşayan bir insanim. Benim çalıştığım yerde eskiden birlikte çalıştığım bir arkadaşım vardı. Bu kişi erkek ve biz tanıştığımiz sirada kiz arkadaşı vardı. Sonra işten ayrıldı ama ara ara mesaj atıp hal hatır sorar muhabbet ederdik. Sonra bu arkadaşım nisanlandi ve evlendi o kiz arkadasiyla.

Evlendikten bir ay sonra iş seyehatine gitmiş ve o zaman bir hafta boyunca bana mesaj attı gece aradi filan. En son gecenin bir yarısı bana mesaj atmışti. Şöyle yazıyordu -seni ozlediğimi hissediyorum. Ben neye uğradığımi şaşırdım. Size yemin ederim kardes abi olarak görüyordum onu. En ufak bir yanlisim olmadı. Karşılık vermedim.

Iki gün sonra doğumgünümdu ve mesaj atmış bunun üzerine doğum günümü kutlamis. Sağol dedim. Niye Soğuksun diye mesaj atmış. Soguk olmayip da ne yapacagim ne cevap bekliyordu anlamadım. Cevap olarak en son yazdigindan rahatsız oldum. Esin görse yanlış anlar sen benim arkadasimsin dedim. Tamam diye cevap yazdi.

arkadaşlar keşke bu kadar olsaydı. O kadar çok şey var ki. Ben ne yapayım bir akıl bir fikir verinbanaa nolur. Kendimi sorumlu hissediyorum. Eşinin yerinde olsam kesinlikle bilmek isterdim. Ben ne yapiyim.

Ek
Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus. Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim. Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana. Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice birpakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğinidüşünmüyorum.
hiçb ir şey yazma yolda gösterme cevapta verme senle irtibatını sıfıra indir kafan rahat olur en azından ..bırak onun ailesinin geleceğini kendi düşen ağlamaz.

hiçb ir şey yazma yolda gösterme cevapta verme senle irtibatını sıfıra indir kafan rahat olur en azından ..bırak onun ailesinin geleceğini kendi düşen ağlamaz.
Bu pislik bile eşimin suçu yok ben böyleyim diyor. O kadına üzülüyorum size yemin ederim tek derdim o.

Ne biliyim akıl verirsem yanlisini görüp pisman olur diye anlattım. Esin çok güzel melek gibi bulamazsin öylesini dedim. Allah sana onu nasip etmiş helalin varken böyle günlük zevklerin peşinde koşma gunah haksızlık dedim daha neler neler. En son bana birliktelik yasamak ister miydin deyince bende ipler koptu zaten. Ağzıma geleni saydim.
Canım bunları o bilmiyor mu sanki. Şerefsiz işte. Yine yazarsa, dünya da kalan son erkek olsan, adam diye suratına bakmam, de, bir daha da asla yazma.
Bildiğin sapık işte. Seni böyle kızdırarak bile zevk alıyor olabilir, fantazi dünyası çok geniş bunların. Muhatap olma lütfen. Karısı kendi gözlerini açsın.

Canım bunları o bilmiyor mu sanki. Şerefsiz işte. Yine yazarsa, dünya da kalan son erkek olsan, adam diye suratına bakmam, de, bir daha da asla yazma.
Bildiğin sapık işte. Seni böyle kızdırarak bile zevk alıyor olabilir, fantazi dünyası çok geniş bunların. Muhatap olma lütfen. Karısı kendi gözlerini açsın.
Tamam. Size yemin ederim tek derdim karısı. Nasıl da güzel bir görsen. Kendimi onun yerine koydum Kahroldum yemin ederim. Yoksa niye ugrasiyim ki. Zaten heryerden engelledim. Ulasamayinca mail atmış.

Tamam. Size yemin ederim tek derdim karısı. Nasıl da güzel bir görsen. Kendimi onun yerine koydum Kahroldum yemin ederim. Yoksa niye ugrasiyim ki. Zaten heryerden engelledim. Ulasamayinca mail atmış.
Canım, yemin etmene gerek yok, sana inanıyoruz. Karısı bu adamla beraber yaşıyor sonuçta değil mi, enin de sonunda pisliğinin kokusu çıkar zaten, anlamak isteyene tabi. Sen bulaşma daha fazla.

ben olsam bu yaptıklarını eşine ve ailesine hatta gerekirse polise söylerim diye tehditvari konuşurdum..

Ek

evlendikten sonra iş seyehatine gidince neden msjlaştınız ki adamla, sonra özledim diyince kızmışsınız, adamı iyi yöne sürüklemeye çalışıyorsunuz sanırım, ama bir kere dediniz iki kere dediniz ve hala adam anlamıyor e peki hala neden adama nasihat veriyorsunz, cvp vermeyin ozaman adam zaten bırakır, sizin nasihatınızı bile yanlış anlıyor adam, açıkcası bu kadar nasihat vermeye devam ederseniz bende yanlış anlarım, cvp vermeyin iletişimi kesin yeter o zaten aramaz sonra

bende sizden sizlerden butun kadinlar klubunden birsey rica edecegim.
kotu, ahlaksiz, terbiyesiz bir insani anlatirken, 'namazinda niyazinda' demeyin.
Her namazli insan 'guzel' insan olmadigi gibi, 'guzel' insan olmak namazli olmaya baglaniyor bu kez.. cok yanlis, cok yaniltici.

bence karisina soyleyin. ben olsam bilmek isterdim. szi degilse baskasiyla aldatir.

Ek

canim benim, biraz akilli düsün.. sen ona dogru yolu mesajlarina cevap vererek gösteremezsin.
hiç ugrasma.. o atsin dursun. sen yanit verme.. sen yanit verdikçe iyi niyetli olsa dahil... yüz vermis oluyorsun... adamin esinede söyleme. birak kendisi ögrensin.. sonuçta kendi esi. sen karisma... sonra hersey sende patlar.

Back
X