- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
- 798
- Konu Sahibi regarde-moi
Güzel arkadaşım niye cevap veriyorsun ki? Ne yazarsan yaz, sen onunla iletişime devam ettiğin sürece, adam da asılmaya devam edecek. Oyun oynuya aklınca, zoru elde etmek oyunu. Hiç dönme maillerine, bir hiç olduğunu bilsin pissliik.Bakın ben bunun üzerine heryerden engelledim bunu. Butun sosyal hesaplardan iletişimi kopardım. Sonra bana mail atmış. -engellemişsin hayırdır diye. Sonra ona doğru yolu göstermeye çalıştım mail attim. Esine haksızlık etme bilirse üzülür diye. Neler yazdım neler. Insan uzun sure birisiyle birlikte olunca başkalarıyla konusmaya ihtiyac duyuyor yazmis. Sonra bana asilmaya yuzsuzlesmeye başladı. Duygusal ilişki düşünmüyormus eğlenmek istiyormus.
Eşinin ne suçu var dedim. Suçu yok psikolojik birşey bu ben farkliliklara açık Bir insanım dedi. Yani adam demeye bin sahit o yaratık arayış içinde. Arkadaşlar neler yazdı neler. Mail attı yani. Size yemin ederim onu dogruya yönlendirmek istedim.
Bu çift senelerdir birliktelerdi ve daha yeni işleri yoluna koyup evlendiler. Bu adam da namazinda niyazinda bir insan. Çok güvendiğim asla yaomaz dediğim birisiydi. Sizden rica ediyorum su vicdan yumuku hafifletecek birsey soyleyin bana.
Ben öğüt verince böyle konusacaksan mail atma eğlenmeye bak rahat ol biraz diyor. Yine iş seyehatindeymis ve o yüzden bu mailler. Eşinden uzak olduğu için. En son iyice bir pakladim dün aksam mail attim. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunu gunah ve haksızlık olduğunu anlattım ama fayda ettiğini düşünmüyorum.