- 5 Kasım 2019
- 26
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi meltemalan1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm pozitiff bu yaaRegl günüm bugün 2 test yaptım erken ve normal var gibi yardım eder misiniz
Evet canim gozun aydin. HamilesinRegl günüm bugün 2 test yaptım erken ve normal var gibi yardım eder misiniz
Canımm pozitiff bu yaakan testi kaç olmalı acaba canım hamilesin sanırım sendehesaba göre 4+6 oluyobenim
![]()
Olabilir canım yerleşme kanamasıdır belki deSlm kızlar bndede adetinden 13 gün sonra pembe akintim oldu başım çok agiriyor karnında kramplar var batmazlar var acaba hamilemiyim yardımcı olur musunuz adetim e4 gün kaldi
Aaaa anladım canım tabi öyle hesaplayınca 4+6 çıkar kesin haftanı doktor kontrolünde öğrenirsin zaten, bebişini ölçtüğünde
Amin canım çok istiyorum başım çok kötü agiriyor yani bu seçimlerim hamilelik belirtisi olabilirmi hamile olabilirmiyimOlabilir canım yerleşme kanamasıdır belki deemin olmak için regline yakın test yap. Benim 4 gün kala çıkmıştı ama çok erken oluyor. Sabredebilirsen geçmesini bekle
allah gönlüne göre versin
![]()
Bn de 4 gün var geçen ayın 11 de olmuştum bekliyorum 11 ine kadarAmin canım çok istiyorum başım çok kötü agiriyor yani bu seçimlerim hamilelik belirtisi olabilirmi hamile olabilirmiyim![]()
Neden olmasın herkesin belirtileri o kadar farklı oluyorkiiAmin canım çok istiyorum başım çok kötü agiriyor yani bu seçimlerim hamilelik belirtisi olabilirmi hamile olabilirmiyim![]()
Ayy insallah cnm çok heyecanlandım hamile olduğumda ilk sana didem dua et cnn ya çok istiyorum coookNeden olmasın herkesin belirtileri o kadar farklı oluyorkiiGününü bekle ve idrar testi yap canım
![]()
Peki adetime 4 gun var evde idrar testi yaparsam cikarmiNeden olmasın herkesin belirtileri o kadar farklı oluyorkiiGününü bekle ve idrar testi yap canım
![]()
İnşallah canımm güzel haberlerini bekliyorumAyy insallah cnm çok heyecanlandım hamile olduğumda ilk sana didem dua et cnn ya çok istiyorum coook
Çıkadabilir çıkmayadabilirPeki adetime 4 gun var evde idrar testi yaparsam cikarmi