• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz hamilelik testi için

meltemalan1

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
26
21
18
26
Regl günüm bugün 2 test yaptım erken ve normal var gibi yardım eder misiniz

Eklentiler

• 20191207_151201.jpg
    20191207_151201.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 120
  • 20191207_142709.jpg
    20191207_142709.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 118
İnşallah çok şükür teşekkür ederim ilk işim kan testi ama endişeliyim sabah soluk soluğa kalana kadar tavan sildim inşallah bi şey olmamıştır

Bencede var gözüküyor biri yanılsa diğerinde çıkmazdı ikisindede çıkmış :KK37::halay::emir_bebek:

Slm kızlar bndede adetinden 13 gün sonra pembe akintim oldu başım çok agiriyor karnında kramplar var batmazlar var acaba hamilemiyim yardımcı olur musunuz adetim e4 gün kaldi

Canımm regl günün bugünse 4+6 olması zor 🤔 son adet tarihin ne? Beta hcg değeri herkes de farklılık gösterir. Önemli olan iki günde bir iki kat artış göstermesi canım☺👍🏼 İki kez yaptır ve reglin bir hafta geçene kadar bekle doktora git🙏🏼 Değer 5 in üzerindeyse hamilelik var bu arada👍🏼

Slm kızlar bndede adetinden 13 gün sonra pembe akintim oldu başım çok agiriyor karnında kramplar var batmazlar var acaba hamilemiyim yardımcı olur musunuz adetim e4 gün kaldi
Olabilir canım yerleşme kanamasıdır belki de 🤔 emin olmak için regline yakın test yap. Benim 4 gün kala çıkmıştı ama çok erken oluyor. Sabredebilirsen geçmesini bekle👍🏼 allah gönlüne göre versin🙏🏼

dofh dofh 3 kasım son adet tarihim canım 34 günde bir oluyorum 😊
Aaaa anladım canım tabi öyle hesaplayınca 4+6 çıkar kesin haftanı doktor kontrolünde öğrenirsin zaten, bebişini ölçtüğünde🤗 sen bir yaptır kan testini. Zaten sonra bekliceksin mecbur bir hafta on gün keseyi görmek için 😣

Olabilir canım yerleşme kanamasıdır belki de 🤔 emin olmak için regline yakın test yap. Benim 4 gün kala çıkmıştı ama çok erken oluyor. Sabredebilirsen geçmesini bekle👍🏼 allah gönlüne göre versin🙏🏼
Amin canım çok istiyorum başım çok kötü agiriyor yani bu seçimlerim hamilelik belirtisi olabilirmi hamile olabilirmiyim🤭

Ayy insallah cnm çok heyecanlandım hamile olduğumda ilk sana didem dua et cnn ya çok istiyorum coook
İnşallah canımm güzel haberlerini bekliyorum🙏🏼🥰
Peki adetime 4 gun var evde idrar testi yaparsam cikarmi
Çıkadabilir çıkmayadabilir🤔 ben 4 gün kala yaptım erken gebelik testi. 15 dakika da çok silik çizgi çıktı canım☺️ Ama döllenme tarihine bağlı☺️

Back