Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyum 152 ve kendime uygun bir gelinlik bulamicam diye korkuyorum internette o kadar baktım benim gibi kısa gelin göremedim sizce gelinlik giymesem mi çok dert oldu içime çocuk gibi gözukmek istemiyorum ???
Canım, Kıyamam sana eminim en sade ve güzel gelinlerden olacaksın. .Boyum 152 ve kendime uygun bir gelinlik bulamicam diye korkuyorum internette o kadar baktım benim gibi kısa gelin göremedim sizce gelinlik giymesem mi çok dert oldu içime çocuk gibi gözukmek istemiyorum ???
Canım, Kıyamam sana eminim en sade ve güzel gelinlerden olacaksın. .
Bende seninle aynı boydayım. .
Yeni nisan oldum.
Nisan elbisesinde nasıl gözükürum, video da resimlerde nasıl olcam diye bi ara dertlenmedim değil ama inan 12 cm topuklu ile çok güzel olmuştum...
Lütfen En güzel günlerini bunu düşünerek harcama. .
Boyum 152 ve kendime uygun bir gelinlik bulamicam diye korkuyorum internette o kadar baktım benim gibi kısa gelin göremedim sizce gelinlik giymesem mi çok dert oldu içime çocuk gibi gözukmek istemiyorum ???
Kaynanana; sana nası uygun bi beyin bulcaz deseydin. Denmez tabi sen yine de demeBeni bi siz anlıyosunuz Allah başka dert vermesin tabi ama kısa olunca kaynanam buna nasıl gelinlik bulacaz çocuk bile taşıyamaz diyince çok üzüldüm
Terbiyesiz kadın!Beni bi siz anlıyosunuz Allah başka dert vermesin tabi ama kısa olunca kaynanam buna nasıl gelinlik bulacaz çocuk bile taşıyamaz diyince çok üzüldüm
Ahh canım insanlar hep konuşur bu bazen en yakinlarimiz da olur...Beni bi siz anlıyosunuz Allah başka dert vermesin tabi ama kısa olunca kaynanam buna nasıl gelinlik bulacaz çocuk bile taşıyamaz diyince çok üzüldüm